Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

ISPRAVKA: Video zapis se može invertovati i postati zelen u programu Windows Media Player 10

SIMPTOMI
U programu Windows Media Player 10 reprodukujete video tok sa više brzina protoka. Kada Windows Media Player 10 proredi video tok izborom manje brzine protoka, video zapis se može invertovati i postati zelen.
UZROK
Kada Windows Media Player 10 proredi video tok izborom manje brzine protoka, Windows Media Player mora ponekad da promeni veličinu video zapisa. Kada Windows Media Player 10 promeni veličinu video zapisa, određeni video formati daju negativnu veličinu. Do ovog problema dolazi zato što se negativne veličine ne obrađuju na odgovarajući način u osnovnim komponentama Microsoft Windows Media formata.
REŠENJE

Informacije o hitnoj ispravci

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena isključivo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite je samo na sisteme na kojima dolazi do ovog problema. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ukoliko niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeće izdanje koje sadrži ovu hitnu ispravku.

Preduslovi

Morate da instalirate ispravku koja je opisana u članku 891122 Microsoft baze znanja (KB) da biste primenili ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
891122Ispravka za plejere sa omogućenim Windows Media upravljanjem digitalnim pravima (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

Informacije o preuzimanju hitne ispravke

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje na lokaciji Microsoft Download Center:
Za više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Pribavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o datoteci hitne ispravke

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste izračunali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u alatki „Datum i vreme“ na kontrolnoj tabli.
  Datum     Vreme  Verzija   Veličina   Ime datoteke  -------------------------------------------------------  26.04. 2005. 11:59 10.0.0.3921 2,370,296 Wmvcore.dll
STATUS
Microsoft je potvrdio da je ovo greška u Microsoft proizvodima navedenim u odeljku „Odnosi se na“.
DODATNE INFORMACIJE
Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki
WMP graphical corruption MBR
Svojstva

ID članka: 898549 - Poslednji pregled: 04/13/2007 09:47:57 - Verzija: 3.1

Microsoft Windows Media Player 10

 • kbfix kbqfe kbhotfixserver KB898549
Povratne informacije