Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Windows Media Center ne konfiguriše ispravno kombinovani TV tjuner koji podržava ATSC i NTSC signale na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista

SIMPTOMI
Na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista pokušavate da konfigurišete kombinovani TV tjuner u programu Windows Media Center. Ovaj kombinovani tjuner podržava ATSC i NTSC signale. Međutim, dolazi do sledećih problema:
  • Windows Media Center ne otkriva kombinovani tjuner.
  • Windows Media Center ne konfiguriše ispravno tjuner kada koristite ručno konfigurisanje tjunera.
  • Kada konfigurišete Windows Media Center da dobija vazdušni digitalni TV (DTV) i analogni kablovski TV signal, možete da prikažete samo analogne kanale. Do ovog problema dolazi i ako su digitalni kanali prikazani u vodiču. Kada pokušate da gledate neki od digitalnih kanala, možete dobiti sledeću poruku o grešci:
    Nije moguće reprodukovati program
    Kanal možda nije podržan. Ako ne možete da se priključite na neki drugi kanal, ponovo pokrenite Windows Media Center ili računar, a zatim pokušajte ponovo.
REŠENJE

Informacije o servisnom paketu

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za operativni sistem Windows Vista. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
935791 Nabavljanje najnovijeg Windows Vista servisnog paketa

Informacije o vrućoj zakrpi

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena isključivo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na kojima dolazi do ovog određenog problema. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ukoliko niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, pri vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak „Dostupno je preuzimanje hitne ispravke“. Ako taj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili bude potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom ispravkom. Da biste dobili čitavu listu brojeva telefona Microsoft korisničke službe i podrške ili da biste kreirali zaseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju: Napomena U obrascu „Dostupno je preuzimanje hitne ispravke“ prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zbog toga što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Informacije o datoteci

Verzija ove vruće zakrpe na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji se nalaze u sledećoj tabeli. Vremena i datumi ovih datoteka su prikazani u Koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, ono se pretvara u lokalno vreme. Da biste izračunali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u okviru stavke „Datum i vreme“ na kontrolnoj tabli.
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Ehshell.dll6.0.6000.205034,370,43224-Dec-200607:27x86
Msil_ehshell.d_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20503_none_1b9c560f4b543835.manifestNot applicable65727-Dec-200623:58Not applicable
Msil_ehshell_31bf3856ad364e35_6.0.6000.20503_none_8a3caf265d905cff.manifestNot applicable8,38828-Dec-200600:01Not applicable
Update.mumNot applicable1,71927-Dec-200623:58Not applicable
STATUS
Microsoft potvrđuje da je to problem kod Microsoft proizvoda navedenih u odeljku „Odnosi se na". Ovaj problem je prvi put ispravljen u Windows Vista servisnom paketu 1.
DODATNE INFORMACIJE
Za više informacija o imenovanju paketa vrućih zakrpa, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
816915 Nova šema imenovanja datoteka za pakete ispravki za Microsoft Windows softver (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki
Svojstva

ID članka: 929011 - Poslednji pregled: 11/25/2008 15:15:11 - Verzija: 3.1

Windows Vista Ultimate, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Business 64-bit Edition, Windows Vista Business, Windows Vista Ultimate 64-bit Edition, Windows Vista Home Premium 64-bit Edition, Windows Vista Home Basic 64-bit Edition, Windows Vista Enterprise 64-bit Edition

  • kbautohotfix kbvistasp1fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbprb kbexpertiseinter KB929011
Povratne informacije
tps://c.microsoft.com/ms.js">