Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Opis ispravke za Outlook 2007: 13.04.2007.

REZIME
Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Office Outlook 2007. Ovaj članak sadrži listu problema koju ispravka rešava i informacije o problemu do koga može doći nakon instaliranja ispravke. Pored toga, u ovom članku je opisano kako da dobijete ispravku i kako da utvrdite da li je ispravka instalirana.
UVOD
Ova ispravka rešava problem pri kome se kalendarska stavka koja je označena kao privatna otvara ukoliko je pronađena pomoću funkcije „Pretraga radne površine“. Ispravka takođe rešava probleme sa performansama do kojih dolazi kada radite sa stavkama u velikoj .pst datoteci ili .ost datoteci.
DODATNE INFORMACIJE

Detalji o ispravci

Problemi koje ispravka rešava

Ova ispravka rešava problem koji je opisan u sledećem članku Microsoft baze znanja:
932086 Možete iskusiti probleme sa performansama kada radite sa stavkama u velikoj .pst datoteci ili u velikoj .ost datoteci u programu Outlook 2007 (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Ova ispravka takođe rešava sledeće probleme koji prethodno nisu bili dokumentovani u Microsoft bazi znanja.
 • Delegat otvara poštansko sanduče drugog korisnika. Delegat zatim traži e-poruku. Ukoliko je e-poruka označena kao privatna, poruka se neočekivano prikazuje u oknu za pregled.
 • Kreirate ažuriranu verziju zahteva za organizovanje sastanka ili izuzetak zahteva za organizovanje sastanka u programu Outlook 2007. Ukoliko je zahtev za organizovanje sastanka otvoren kada kreirate ažuriranu verziju ili izuzetak, dobijate sledeću poruku o grešci:
  Nije moguće izvršiti funkciju zato što je poruka promenjena.
  Međutim, kada kliknete na dugme U redu da biste zatvorili poruku o grešci, učesnicima se šalje ažurirana verzija zahteva za sastanak.

Poznati problemi

Poznati problemi do kojih može doći nakon instaliranja ispravke

Kada pokrenete neki od Microsoft Office 2007 programa na računaru koji koristi Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte, možete dobiti sledeću poruku o grešci:
Verzija Office aplikacije se ne podudara.
Za više informacija o ovom poznatom problemu kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
935569 Poruka o grešci prilikom pokretanja Office 2007 programa na računaru na kome je pokrenut Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte: „Verzija Office aplikacije se ne podudara“ (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

Detalji o instalaciji

Pribavljanje i instaliranje ispravke

Ova ispravka nalazi se u Microsoft centru za preuzimanje. Da biste preuzeli ovu ispravku i pribavili uputstva za instalaciju i strategije primene, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Kako da utvrdite da li je ispravka instalirana

Ispravka sadrži datoteke čije su verzije navedene u sledećoj tabeli.
Ime datotekeVerzija datotekeVeličina datotekeDatumVreme
Mspst32.dll12.0.6014.50001,064,37623.03.2007.05:17
Outlook.exe12.0.6014.500012,812,66423.03.2007.05:17
Nije potrebno da instalirate ovu ispravku ukoliko imate noviju verziju datoteka navedenih u tabeli.

Da biste utvrdili verziju datoteka instaliranih na računaru, sledite ove korake.

Napomena Budući da postoji nekoliko verzija operativnog sistema Microsoft Windows, sledeći koraci mogu se razlikovati na vašem računaru. Ukoliko je tako, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake.
 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Pretraži.
 2. U prozoru „Rezultati pretrage“, u oknu Pomoćnik za pretragu izaberite stavku Sve datoteke i fascikle.
 3. U polju Deo imena ili celo ime datoteke otkucajte ime datoteke, a zatim kliknite na dugme Pretraži.
 4. Na listi datoteka kliknite desnim tasterom miša na pronađenu datoteku, a zatim izaberite stavku Svojstva.
 5. Na kartici Verzija ispitajte verziju datoteke koja je instalirana na računaru.

Informacije o .msp datotekama za administratore

Administrativna ispravka sastoji se od kompletne Microsoft Windows Installer datoteke (.msp file). Ova .msp datoteka je zapakovana u izvršnu datoteku koja se samostalno izdvaja. Sledeća .msp datoteka se distribuira u ovoj ispravci:
Outlook.msp
Za više informacija o instaliranju ispravki za Office 2007 pogledajte Office 2007 Resource Kit na sledećoj Microsoft Web lokaciji: Za više informacija o dizajnu instalacije sistema Office 2007 i zahtevom za lokalnim instalacionim izvorom posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:
outlook2007 outlook2k7 outlook12 ol2007 ol2k7 ol12
Svojstva

ID članka: 933493 - Poslednji pregled: 05/11/2007 14:31:51 - Verzija: 2.0

Microsoft Office Outlook 2007

 • kbcalendar kbbug kbexpertisebeginner kbqfe kbfix kbupdate kbdownload atdownload KB933493
Povratne informacije