Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Informacije o Windows XP servisnom paketu 3

Ukinuta je podrška za Windows XP

Microsoft je 8. aprila 2014. godine ukinuo podršku za Windows XP. Ova promena je uticala na ispravke softvera i bezbednosne opcije. Saznajte kako ovo utiče na vas i kako da ostanete zaštićeni.

Da biste nastavili da dobijate bezbednosne ispravke za Windows, uverite se da koristite Windows XP sa servisnim paketom 3 (SP3). Više informacija potražite na sledećoj Microsoft Veb stranici: Podrška za neke verzije operativnog sistema Windows se završava

REZIME
Ovaj članak iznosi informacije o Windows XP servisnom paketu 3 (SP3).
DODATNE INFORMACIJE
Opšte informacije o operativnom sistemu Windows XP SP3 potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:

Nabavljanje operativnog sistema Windows XP SP3

Za više informacija o nabavljanju Windows XP servisnog paketa 3 kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
322389 Nabavljanje najnovijeg Windows XP servisnog paketa

Koraci pre instalacije operativnog sistema Windows XP SP3

Da biste prikazali neke preporučene korake koje bi trebalo da izvršite pre nego što instalirate Windows XP SP3, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
950717 Koraci koje treba izvršiti pre instalacije Windows XP servisnog paketa 3 (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

Više informacija za napredne korisnike

Da biste prikazali napomene uz izdanje za Windows XP SP3, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju: Ove informacije obuhvataju sledeće:
  • Stvari koje treba znati pre preuzimanja
  • Pregled operativnog sistema Windows XP SP3
  • Važne promene u operativnom sistemu Windows XP SP3

Nabavljanje bele knjige za Windows XP SP3

Da biste nabavili belu knjigu koja opisuje novine u operativnom sistemu Windows XP SP3 i objašnjava način na koji klijenti mogu da primene servisni paket, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Problemi koji su rešeni u operativnom sistemu Windows XP SP3

Da biste prikazali listu problema koji su rešeni u operativnom sistemu Windows XP SP3, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
946480 Lista ispravki uključenih u Windows XP servisni paket 3 (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

Zahtevi za čvrsti disk pri instalaciji operativnog sistema Windows XP SP3

Za informacije o prostoru na čvrstom disku koji je potreban za instalaciju operativnog sistema Windows XP SP3 kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
947311 Zahtevi za prostor na čvrstom disku za Windows XP servisni paket 3

Kompatibilnost aplikacija u operativnom sistemu Windows XP SP3

Za informacije o kompatibilnosti aplikacija u operativnom sistemu Windows XP SP3 kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
947309 Neki programi nezavisnih proizvođača mogu da imaju promenjenu funkcionalnost nakon instalacije Windows XP servisnog paketa 3 (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Svojstva

ID članka: 936929 - Poslednji pregled: 03/26/2010 12:14:55 - Verzija: 8.0

Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2, Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition

  • kbexpertisebeginner kbexpertiseadvanced kbinfo KB936929
Povratne informacije