Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Opis ispravke za instalaciju i dostupnost programa Windows Internet Explorer 7

UVOD
Ovaj članak govori o dostupnosti ispravke za instalaciju i dostupnost programa Windows Internet Explorer 7. Ovaj članak opisuje i promene u iskustvu sa instalacijom i poboljšanja u korisničkom interfejsu programa Internet Explorer 7. Pored toga, obuhvaćene su informacije o preuzimanju.
DODATNE INFORMACIJE

Sistemski zahtevi

Internet Explorer 7 može se pokrenuti na bilo kojem od sledećih operativnih sistema:
  • Windows XP servisni paket 2 (SP2)
  • Windows XP Professional x64 Edition
  • Windows Server 2003 servisni paket 1 (SP1)
Listu minimalnih sistemskih zahteva za pokretanje programa Internet Explorer 7 potražite na sledećoj Microsoft Web lokaciji:

Funkcije

Listu funkcija programa Internet Explorer 7 potražite na sledećoj Microsoft Web lokaciji:

Informacije o preuzimanju

Da biste preuzeli ovu ispravku za Internet Explorer 7, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju: Svi korisnici operativnog sistema Windows mogu da instaliraju ovu ispravku sa Web lokacije Windows Update ili sa Web lokacije Microsoft Update.

Lista promena u ispravci za instalaciju i dostupnost programa Windows Internet Explorer 7

  • Windows Genuine Advantage (WGA) provera valjanosti je onemogućena.
    Proces Windows Genuine Advantage (WGA) provere valjanosti sada je onemogućen u ispravci za instalaciju i dostupnost programa Windows Internet Explorer 7. Zahvaljujući tome, Internet Explorer 7 možete da instalirate čak i ako verzija operativnog sistema Windows koja je instalirana na računaru nije originalna.
  • Traka sa menijima sada je prikazana po podrazumevanoj vrednosti.
    Za razliku od verzije programa Internet Explorer 7 koja je izdata u jesen 2006, traka sa menijima sada je prikazana po podrazumevanoj vrednosti.
  • Stranica „Prvi utisak“ se pokreće za nove korisnike.
    Prva stranica koja se pojavljuje kada pokrenete Internet Explorer 7 pomaže vam da dovršite proces instalacije pregledača tako što vam daje upit da definišete podrazumevanog dobavljača pretrage, postavke filtera za phishing i drugo. Na primer, dobijate i upit da li želite da omogućite ClearType. Pored toga, na stranici „Prvi utisak“ istaknute su neke od najvažnijih funkcija programa Internet Explorer 7.
Za više informacija o tome kako se funkcija „Automatsko ažuriranje“ konfiguriše i koristi u operativnom sistemu Windows XP kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
306525 Konfigurisanje i korišćenje funkcije „Automatsko ažuriranje“ u operativnom sistemu Windows XP (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Svojstva

ID članka: 940767 - Poslednji pregled: 02/14/2008 15:09:00 - Verzija: 1.5

Windows Internet Explorer 7 for Windows XP, Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003

  • kbhowto kbinfo kbwebbrowser kbupdate KB940767
Povratne informacije