Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Ako otkažete dijalog akreditiva, Outlook 2003 nečujno ulazi u režim rada van mreže, a niste povezani sa poštanskim sandučetom

SIMPTOMI
Microsoft Office Outlook 2003 stalno traži lozinku. Ako otkažete dijalog akreditiva, Outlook 2003 nečujno ulazi u režim rada van mreže, a niste povezani sa poštanskim sandučetom. U ovom slučaju ne dobijate poruku o grešci ili obaveštenje.
REŠENJE
Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako se menja registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako neispravno izmenite registrator. Zbog toga obavezno pažljivo sledite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije i vraćanju registratora u prethodno stanje kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
322756 Pravljenje rezervne kopije i vraćanje registratora u prethodno stanje u operativnom sistemu Windows (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)
Da bismo umesto vas postavili stavku registratora UseWindowsUserCredentials na vrednost1, posetite odeljak „Popravi umesto mene“. Ako želite sami da rešite ovaj problem, pređite na odeljak „Popraviću sâm“.

Popravi umesto meneDa biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme ili vezu Popravi. U dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Pokreni i sledite korake u čarobnjaku za popravku.
Napomene
 • Ovaj čarobnjak je možda dostupan samo na engleskom. Međutim, automatska ispravka funkcioniše i za verzije operativnog sistema Windows na drugim jezicima.
 • Ako ne radite za računarom na kojem je došlo do problema, sačuvajte rešenje za ispravku na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrenite na računaru na kojem postoji problem.

Zatim pređite na odeljak „Da li je ovo rešilo problem?“.Popraviću sâm

Da biste rešili ovaj problem, sledite ove korake:
 1. Primenite hitnu ispravku 949917. Da biste dobili više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
  949917 Opis paketa hitnih ispravki za Outlook 2003: 07.03.08. (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)
 2. Postavite stavku registratora
  UseWindowsUserCredentials
  . Da biste to uradili, sledite ove korake:
  1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte regedit, a zatim kliknite na dugme U redu.
  2. Pronađite sledeći potključ registratora i kliknite na njega:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\RPC
  3. U meniju Uređivanje postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku DWORD vrednost.
  4. Otkucajte UseWindowsUserCredentials, a zatim pritisnite taster ENTER.
  5. Kliknite desnim tasterom miša na stavku UseWindowsUserCredentials, a zatim izaberite stavku Izmeni.
  6. U polju Podaci o vrednosti otkucajte 1 i kliknite na dugme U redu.
  7. Napustite alatku „Uređivač registratora“.
Napomena Kada podesite vrednost
UseWindowsUserCredentials
na 1, koriste se samo akreditivi za radnu površinu. Sledeći scenariji mogu da vam pomognu da odredite vrednost koju želite da koristite.
NalogUseWindowsUserCredentialsProtokol / Dodatni koraciRezultat
Domen0 (ili nije prisutno)TCP, HTTP sa NTML autorizacijomPoveži se sa uslugom Microsoft Exchange bez traženja korisničkih akreditiva.
nije na domenu0 (ili nije prisutno)TCP, HTTP sa NTML autorizacijomTraži korisničke akreditive i povezuje sa uslugom Microsoft Exchange.
Domen1TCP, HTTP sa NTML autorizacijomPoveži se sa uslugom Microsoft Exchange bez traženja korisničkih akreditiva.
nije na domenu1TCP, HTTP sa NTLM autorizacijomNe traži korisničke akreditive i ne povezuje sa uslugom Microsoft Exchange. Ostaje u nepovezanom stanju, povremeno pokušava da se poveže.
Domen1HTTP sa osnovnom autorizacijomTraži korisničke akreditive i povezuje sa uslugom Microsoft Exchange. Pored toga, nastavlja da traži podatke ako pogrešno unesete svoju lozinku.
nije na domenu1HTTP sa osnovnom autorizacijomTraži korisničke akreditive i povezuje sa uslugom Microsoft Exchange. Pored toga, nastavlja da traži podatke ako pogrešno unesete svoju lozinku.
Domen1Kada konfigurišete profil, izaberite opciju Uvek traži korisničko ime i lozinku.Traži korisničke akreditive i povezuje sa uslugom Microsoft Exchange.

Da li je ovo rešilo problem?

 • Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije rešen, možete se obratiti podršci.
 • Bićemo vam zahvalni na povratnim informacijama. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu „Popravi umesto mene“ ili nam pošaljite e-poruku.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.
Svojstva

ID članka: 949918 - Poslednji pregled: 12/20/2011 16:46:00 - Verzija: 1.0

 • kbqfe kbexpertisebeginner kbsurveynew kbmsifixme kbfixme KB949918
Povratne informacije
ms.js">