Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Greška „Internet Explorer može da prestane da se odaziva ili da se neočekivano zatvori zbog ovog programskog dodatka“ koja se javlja kada pokrenete Drive Letter Access

Rešenje
Da biste rešili problem sa kompatibilnošću koji se javlja kada pokušate da pokrenete programski dodatak Drive Letter Access u programu Windows Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9, izaberite neki od sledećih metoda.  

Napomena
Pre nego što se ovaj problem javi, dobićete sledeće upozorenje:

Zbog ovog programskog dodatka Internet Explorer može da prestane da se odaziva ili da otkaže
Internet Explorer <n> nije kompatibilan sa vašom verzijom programskog dodatka „Drive Letter Access“ za Internet Explorer.

1. metod: Onemogućite programski dodatak Drive Letter Access u programu Internet Explorer

Popravi automatski

Napomena Ako želite da sami rešite problem, idite na odeljak „Popravi ručno“.

Alatka za rešavanje problema Rešavanje problema sa programskim dodacima za Internet Explorer kada se IE zaustavi ili zamrzne će možda automatski rešiti problem opisan u ovom članku.
Ova alatka za rešavanje problema rešava mnoge probleme.saznajte višePokreni odmah

Video zapis: Onemogućavanje programskog dodatka u programu Internet Explorer (video zapis je na engleskom)


Ručno otkloni problem

Da biste ručno otklonili ovaj problem, onemogućite dodatak Drive Letter Access koristeći sledeće korake:
  1. Zatvorite sve prozore programa Internet Explorer.
  2. Pokrenite Internet Explorer. Pojaviće se dijalog sa upozorenjem „Internet Explorer može da prestane da se odaziva ili da se neočekivano zatvori zbog ovog programskog dodatka“.
  3. Izaberite stavku Uvek otvaraj Internet Explorer bez ovog programskog dodatka, a zatim kliknite na dugme U redu.

    Snimak ekrana za ovaj korak.
Napomena Ova ispravka ne utiče na rad programa Drive Letter Access. Program Drive Letter Access i dalje možete da koristite za narezivanje CD-ova i DVD-ova kada onemogućite programski dodatak.

2. metod: Instalirajte najnovije verzije programskog dodatka

Da biste preuzeli najnoviju verziju programskog dodatka Drive Letter Access, kliknite na sledeće dugme koje će vas odvesti na veb-lokaciju kompanije Roxio (veb-lokacija je dostupna samo na engleskom):
Pronađite je na lokaciji nezavisnog proizvođača

Napomena Programski dodatak Drive Letter Access je sada preimenovan u Roxio Burn. Kada preuzmete i instalirate Roxio Burn, rešićete problem kompatibilnosti između ovog programa i programa Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9.

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje garanciju, podrazumevanu ili neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.
Dodatne informacije
Need More Help?

Pomoć možete da dobijete i od Microsoft zajednice na mreži, možete da potražite više informacija na lokaciji Microsoft podrške ili Windows pomoć i uputstva, ili da saznate više o opcijama podrške koju pružaju službenici.
Svojstva

ID članka: 969228 - Poslednji pregled: 12/16/2014 14:41:00 - Verzija: 10.0

Windows Internet Explorer 9, Windows Internet Explorer 8, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Starter, Windows 7 Ultimate

  • kbsurveytest kbaddin kbmatsfixme kb3rdparty kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbhowto atdownload kbfaq kbcip kbsmbportal kbvideocontent KB969228
Povratne informacije