Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u OneDrive za Windows mobilnim uređajima

Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u OneDrive za Windows mobilnim uređajima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označavanje datoteke ili fascikle „van mreže” da biste ih čita bilo kom trenutku, čak i kada niste povezani sa Internetom. Na mreži uređivanja naprave na datotekama sinhronizujte kada sledeći put Windows mobilni uređaj sa kojom se povezuje na mreži tako da dobijete najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle koje su označene van mreže su samo za čitanje, možete da ih uredite samo kada ste na mreži. Ako uređujete datoteku van mreže, on čuva kao novu datoteku, a ne menja originalnu datoteku OneDrive .

  • Preuzimanje fascikli van mreže dostupno je za Premium OneDrive uz Office 365 pretplatu.

  1. U aplikaciji OneDrive izaberite datoteku ili fasciklu koje želite da budu dostupne za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Zadrži van mreže Snimak ekrana ikone „Zadrži van mreže“ u aplikaciji OneDrive za Windows 10 .

  2. Datoteke ili fascikle koje su označene za čitanje van mreže imaju ikonu Zadrži van mreže u prikazu liste. Dodirnite listu datoteka bilo kada da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet: Kada označite datoteku ili fasciklu van mreže, OneDrive je navodi i u prikazu Vanmrežne datoteke. Dodirnite stavke Meni OneDrive meni > Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke i fascikle.

Da biste prestali da zadržavate datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku Samo na mreži Snimak ekrana ikone „Samo na mreži“ u aplikaciji OneDrive za Windows 10 .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×