Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za Android

Čitanje datoteke ili fascikle van mreže u programu OneDrive za Android

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označite datoteke ili fascikle kao „van mreže“ da biste mogli da ih čitate bilo kada, čak i kada niste povezani sa internetom. Uređivanja datoteka na mreži sinhronizuju se kada se Android uređaj sledeći put poveže sa vebom, tako da dobijate najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle koje su označene van mreže su samo za čitanje, možete da ih uredite samo kada ste na mreži. Ako uređujete datoteku van mreže, on čuva kao novu datoteku, a ne menja originalnu datoteku OneDrive .

  • Preuzimanje fascikli van mreže dostupno je za Premium OneDrive uz Office 365 pretplatu.

  1. U aplikaciji OneDrive dodirnite i zadržite datoteku ili fasciklu koje želite da budu dostupne za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Zadrži van mreže Dugme „Van mreže“ u aplikaciji OneDrive za Android u vrhu aplikacije.

  2. Datoteke ili fascikle koje su označene za čitanje van mreže imaju ikonu Zadrži van mreže u prikazu liste. Dodirnite listu datoteka bilo kada da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet: Kada označite datoteku ili fasciklu van mreže, OneDrive je navodi i u prikazu Vanmrežne datoteke. Dodirnite ikonu Ja Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na dnu ekrana aplikacije i dodirnite stavku Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke i fascikle.

Da biste prestali da zadržavate datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku Samo na mreži Samo na mreži .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×