Čuvaj se kuжnog ljubimca

Moderne porodice dolaze u svim oblicima i veličinama, a kućni ljubimci su deo porodice. Pomoći ćemo vam da upravljate njima kako biste mogli da ih održite zdravim i sreжnim. Da li vaši ljubimci imaju krzno, perje ili vage, pokrili smo vas.

Informacije o deonicama za kućne ljubimce

Kada imate profil ljubimca, možete da delite omiljene aktivnosti kuжnog ljubimca, informacije o hrani, a čak i veterinarske kontakt informacije sa kućne ljubimce.

Kreirajte profil kuжnih ljubimaca za ljubimca

Rasporedi kuжnih ljubimaca

Ko hrani Fida? Kada koristite raspored nege za kućne ljubimce, možete da dodelite staratelja, bilo da je član porodice ili bebisiterka za kućne ljubimce.

Kreiranje sedmičnog rasporeda grupnog

Praćenje troškova

Koliko to košta? Iz prodavnice hrana i igračaka, troškovi nege ljubimaca se mogu saraditi. Pratite jednokratne i periodične troškove da biste lakše upravljali budžetom.

Preuzimanje kalkulatora za troškove

Medicinski zapisi

Zdrava = Happy. Ponekad kućni kućni kućni kućni i bezbedni mogu da budu zdravi. Pratite koje lekove su primili i pogledajte šta se dalje nalazi.

Počnite da evidentiranje zdravstvenih

Kontrolna lista turističkih putovanja

Spremni ste za putovanje sa svojim ljubimcem? Koristite ovu kontrolnu listu za put za pse da biste se uverili da ništa ne ostavljate za sobom u novu avanturu.

Nabavite kontrolnu listu zahttps://templates.office.com/TM11375918za pse

Zaštita omiljenih sećanja

Napravite rezervnu kopije dragocenih fotografija i datoteka u oblaku sa OneDrive, a zatim im pristupite sa bilo kog uređaja ili ih delite sa prijateljima i porodicom.

Saznajte kako da otpremite fotografije i datoteke

Život postaje iscrpljujuжi – na vrhu ste sa organizovanim kalendarom. Podesite preglede i opomene za vakcine za kućne ljubimce, kontakt kučane i planiraj zakazane obaveze veterinara, sve sa programom Outlook.

Uskladištite sve dokumente kuжnog ljubimca u usluzi OneDrive– od ljubimaca za imunizizaciju – tako da su spremni kada su vam potrebni.

Nema ničeg boljeg od poznavanja da je vaš ljubimac u dobroj brizi dok ste odsutni. Ostanite povezani sa kućni dobavljači kuжnih ljubimaca u Microsoft timovima, bez obzira na to da li paze na ljubimca ili duge posete.

Želite još?

Planiranje odmora

Saznajte više o drugim načinima za upravljanje životom pomoću korporacije Microsoft 365

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×