Čuvanje postavki za Lync Web App

Ubrzajte pridruživanje sastancima iz programa Lync Web App tako što ćete sačuvati postavke sastanaka. Te postavke uključuju, na primer, podrazumevane audio i video uređaje i font za trenutne poruke (IM) koje šaljete.

Da biste podesili postavke, potvrdite izbor u polju za potvrdu Zapamti me na ovom računaru. Akreditivi koje ste koristili za prijavljivanje u Lync Web App čuvaju se i koriste automatski kad se sledeći put pridružite sastanku iz programa Lync Web App. Sve ostale postavke koje sačuvate takođe će se koristiti za buduće sastanke.

Kad izaberete opciju da sačuvate akreditive za prijavljivanje, opcija za izbor fonta za trenutne poruke postaje dostupna. Kliknite na Promeni font da biste izabrali boju, stil i veličinu fonta za tekst trenutnih poruka, a zatim kliknite na dugme U redu da biste sačuvali izbore. Opcija za prikazivanje emotikona u trenutnim porukama automatski je omogućena. Potvrdite izbor u polju za potvrdu ako želite da je onemogućite.

Drugoj opciji koja postaje dostupna kad sačuvate podatke za prijavljivanje pristupa se sa kartice Telefoni. Ovu opciju možete da koristite za podešavanje postavki za pridruživanje zvučnom delu sastanka. Da biste saznali više o ovoj opciji, na kartici Telefoni kliknite na dugme Pomoć.

Napomene: Sledeći operativni sistemi ne podržavaju čuvanje akreditiva:

  • Windows Vista® Home Basic

  • Windows Vista® Home Premium

  • Windows Vista® Starter

  • Windows® XP Home Edition

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×