Čvorište Office

Čvorište Office na telefonu predstavlja pravo mesto za rad sa Microsoft Office dokumentima. Posetite ga da biste pronašli dokumente, otvorili ih i uneli promene u poslednjem trenutku, ali i da biste napravili nove dokumente. Na listi aplikacijadodirnite stavku Office Ikona „Office“ da biste započeli. Tamo ćete videti dva različita načina za pronalaženje i otvaranje dokumenata.

Čvorište Office

  • Nedavno – Brzo pronađite i otvorite dokumente koje ste nedavno koristili. Ili ovde napravite novi dokument ako želite.

  • Mesta – idite u Office dokumente koji su na telefonu ili sačuvani na nekom drugom mestu, na primer na Microsoft OneDrive, na microsoft SharePoint 2010 sajtu ili na SharePoint online lokaciji (koja je dostupna u usluzi Microsoft 365). Ako ste otvorili dokumente iz e-pošte, možete da dodirnete stavku E-pošta da biste im pristupili.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×