Šta ako je IP adresa za moju veb lokaciju izvan sistema Office 365?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako već imate Veb lokaciju i želite da zadržite ga gde je, ali želite da koristite prilagođeno ime domena sa e-pošte na Office 365 kojim upravlja 21Vianet, Internet saobraćaj mora biti preusmereni na Veb lokaciji iz Microsoft 365. (Da biste saznali zašto, pogledajte ovu temu: Zašto moram da dovršim ove korake?)

Zbog načina na koji domeni i DNS funkcionišu, moramo da koristimo DNS zapis da bismo preusmerili ljude na vašu veb lokaciju. A da bismo kreirali DNS zapis, moramo da znamo IP adresu veb lokacije ili potpuno određeno ime domena. Ove informacije ćemo koristiti da bismo ukazali na vašu lokaciju iz sistema Microsoft 365.

Koja od ove dve informacije će nam trebati zavisi od preduzeća koja trenutno hostuje veb lokaciju. Ponekad dobavljači usluge hostinga veb lokacija imaju jednu statičnu IP adresu koja je jedinstvena za svaku veb lokaciju koju hostuju; na primer, 192.168.100.1. U tom slučaju, biće vam potrebna IP adresa veb lokacije.

Oprez:  Ako dobavljač usluge veb hostinga obezbeđuje IP adresu za vašu veb lokaciju, proverite da li je u pitanju statična IP adresa. Odnosno, to mora biti IP adresa koja uvek ukazuje na vašu veb lokaciju, a ne ona koja je dostupna za dodeljivanje različitim adresama veb lokacija. Ovo vam može potvrditi preduzeće za pružanje usluga veb hostinga.

Ponekad umesto korišćenja statičke IP adrese, preduzeća koriste drugi način za identifikovanje svakog Veb lokacije: u potpuno određeno ime domena. To se razlikuje od prilagođeno ime domena. Na potpuno određeno ime domena je jednostavno adresu ime gde neke kompanije hostujete Veb lokacije. To izgleda otprilike ovako: lokacijama. < Veb hostinga preduzeće > .com.

Važno: 

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×