Šta je novo u pretrage u sistemu SharePoint Server 2019

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pored klasični pretraživanje prethodnih verzija sistema SharePoint Server, SharePoint Server 2019 dolazi uz moderni pretraživanje. Pronaći polja za pretragu moderni na matičnoj stranici SharePoint, komunikacije lokacijama i moderan tim lokacijama.

Najbolji vizuelni razlika je da u moderni pretrage, videćete rezultate čak i pre nego što počnete da kucate u polju za pretragu, a rezultati se ažurira dok kucate:

Snimak ekrana moderni polja za pretragu pomoću pokazivača za elemente za istraživanje

Ako predloženi rezultati nisu šta tražite, kliknite na vezu pogledajte članak više na dnu polja za pretragu ili pritisnite taster Enter da biste otvorili stranicu rezultata pretrage i vidite i istražili sve rezultate. Evo primera stranica sa rezultatima pretrage:

Snimak rezultata pretrage stranice pomoću pokazivača za elemente za istraživanje.

Istraživanje rezultata pretrage ili suzite obim pretrage da biste dobili druge rezultate. Pomerite se do lokacije koje želite da istražite dodatno.

Možete da promenite odakle dolaze rezultati. Na primer, ako pretražuje sa lokacije, ali zaista trebalo da biste pretražili sve lokacije, promenite filter za sve lokacije. Snimak rezultata pretrage stranice, uvećana na vrh rezultate gde je sa putanjom prikazivanje lokacije rezultate pruža. Pokazivači sa filterima.

Kada zatvorite stranice sa rezultatima pretrage, vratite na stranicu tamo gde ste počeli pretrage.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×