Šta je Skype sastanci aplikacija (Skype za posao Web App)?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao su aplikacijama zasnovanim na pregledaču sastanka koje koristite da biste se pridružili Skype za posao sastanaka. Ne možete da zakažete sastanak sa Veb aplikacija Skype za posao, ali možete da se pridružite sastanku koji je planirano pomoću programa Outlook ili Skype za posao – Web planer.

U zavisnosti od toga kako je vaša organizacija podešena, koristićete ili Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao.

Da biste se pridružili sastanku pomoću Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao, jednostavno odaberite stavku Pridruži se Skype sastanku u e-pošte ili ste primili poziv za sastanak kalendara. Ako računar koji koristite nema Skype za posao instalirana, otvoriće se prozor pregledača i mogu da se pridruže sastanku.

Saznajte više

Pridruživanje Skype za posao sastanku pomoću aplikacije za Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Brzi Start: Aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Pomoć za aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Podržane platforme za aplikaciju Skype sastanke (Skype za posao Veb aplikacije)

Poređenje sa drugim Skype za posao klijentima

Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao obezbeđuju HD video konferencije, trenutne poruke u sastanke, velike tačnosti radne površine, aplikacija, i prikazivanje prezentacije, deljenje radne površine, belu tablu, Hol i pristupanje kontrolama za izlagača. Pored toga, Aplikacija „Skype sastanci“ i Veb aplikacija Skype za posao sada uključuju zasnovane na PC audio i video zapisa. Ne nude neke druge Skype za posao funkcije, kao što su prisutnosti i kontakt informacije. Više informacija potražite u članku tabele poređenja klijenata za Skype za posao Server 2015i Skype za posao Online opis usluge .

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×