Sadržaj
×
Kreirajte i upravljajte rezervacijama
Kreirajte i upravljajte rezervacijama

Šta je to Bookings?

Vaš pregledač ne podržava video.

Rezervisanja u Microsoft Teams vam mogu da pratite i organizujete zakazane obaveze i kalendare tima, sve na jednom mestu. Možete da kreirate Bookings kalendar, dodate članove tima u njega, izgradite nove tipove zakazanih obaveza, kao i kreirate sastanke uživo i virtuelne posete za svoje osoblje i učesnike, kao i da upravljate timom.  

Za osoblje: 

  • Bookings kalendar – Kreirajte Bookings kalendar i prikažite dostupnost osoblja u prikazu kalendara. 

  • Tip zakazane obaveze – Podesite različite tipove zakazanih obaveza i dodajte detalje kao što su naslov i poruka o potvrdi koju će učesnici videti. Uključite opcije učesnika da biste mu dozvolili da se pridruži iz pregledača za mobilne uređaje ili da biste mu poslali potvrde tekstualnih poruka. Takođe možete dodati podsetnik e-poštom članovima osoblja i učesnicima u vezi sa predstojećom zakazanom obavezom.

  • Planiranje zakazanih obaveza– izaberite stavku Nova zakazana obaveza , odaberite tip zakazane obaveze i napravite od njega neki Teams sastanku ili ličnom. Iz odabranog tipa zakazane obaveze se povlače detalji, ali po potrebi možete dodati prilagođene beleške.

Za učesnike: 

  • Pridružite se virtuelnim zakazanim obavezama – Učesnici mogu da se pridruže rezervisanju telefonom ili stonim računarom. Uključite zvuk i video da biste kreirali ličnije iskustvo na sastanku. 

Želite još?

Kreirajte tip zakazane obaveze

Održite zakazanu obavezu u usluzi Bookings

Microsoft Teams video obuke

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×