Šta je to Business Contact Manager za Outlook?

Microsoft Outlook 2013 sa programom Business Contact Manager predstavlja sjajnu alatku za upravljanje odnosima sa korisnicima (CRM) za vlasnike malih preduzeća zato što pomoću nje mogu poboljšati efikasnost rada korisničke službe, prodaje i marketinga.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je dodatak programu Outlook, tako da vlasnici malih preduzeća mogu koristiti Outlook 2013 za skladištenje ličnih informacija i za upravljanje kalendarima, a da pri tom koriste Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da bi lakše upravljali svojim preduzećima.

Business Contact Manager za Outlook je optimizovan za Microsoft Outlook 2013, ali radiće i sa programom Microsoft Outlook 2010.

Početak rada sa programom Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Informacije o tome kako da počnete sa radom u programskom dodatku Business Contact Manager tako što ćete napraviti pojedinačne zapise ili uvesti poslovne podatke ili Outlook kontakte, potražite u članku Dodavanje poslovnih zapisa u programski dodatak Business Contact Manager.

Kako vlasnici malih preduzeća mogu koristiti Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da bi lakše upravljali svojim preduzećima

U ovoj najnovijoj verziji možete da:

  • Skladištite i organizujete kontakt informacije svojih klijenata u poslovni kontakt zapisima, a preduzeća za koja klijenti rade u kontakt zapisima. Pored toga, možete nastaviti da povezujete srodne zapise kako biste videli podatke i istoriju poslovnog odnosa.

  • Prilagodite svoje poslovne obrasce i pravite sopstvene obrasce i tipove zapisa kako biste mogli da zapisujete informacije koje su vam najbitnije.

  • Definišete sopstvene prilagođene kriterijume kako biste kvalifikovali potencijalne klijente i upravljali procesima prodaje.

  • Ostvarujte i pratite prihod od investiranja od marketinških aktivnosti kao što su liste poziva i kampanje putem slanja masovne e-pošte.

  • Organizujete projekte i srodne zadatke u obrascima poslovnih projekata i obrascima projektnih zadataka.

  • Delite poslovne podatke sa saradnicima i nosite ih sa sobom kada niste u kancelariji.

  • Pristupate samo poslovnim kontaktima na mobilnom telefonu ili pomoću programa Outlook Web Access (OWA).

  • Pratite performanse svog preduzeća na grafikonima i graficima na kontrolnoj tabli programa Business Contact Manager

  • Pregledate informacije o zaposlenima, prodaji, marketinškim aktivnostima, očekivanim prihodima - pogledajte željene informacije na jednom od 72 unapred definisana izveštaja.

Da biste dobili detaljniju listu Menadžer za poslovne kontakte za Outlook funkcija i opcija, pogledajte članak Upoznavanje sa funkcijama i opcijama programskog dodatka Business Contact Manager.

Da biste dobili listu tipova zapisa u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, pogledajte članak Kako tipovi zapisa rade zajedno u programskom dodatku Business Contact Manager.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×