Upravljanje rasporedima tima pomoću funkcije „Smene“

Šta je to funkcija „Smene“?

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Pokušajte!

Promene u Microsoft timovima su alatka za upravljanje rasporedom koja vam pomaže da kreirate, ažurirate i upravljate rasporedom za svoj tim. 

  • Rasporedi – napravite raspored od početka ili ga uvezete iz programa Excel. Raspored smena prikazuje dane na vrhu dok se članovi tima pojavljuju na levoj strani. Ako ste vlasnik više timova, prebacite se iz različitih rasporeda smena da biste upravljali njima.

  • Beleške dana – dodajte beleške da biste delili važne vesti i podsetnike za određeni dan.

  • Grupe- imenujte grupu kao što je funkcija ili lokacija da bi organizacije bile organizovane. Zatim, dodajte osobe u grupu.

  • Smena – odaberite slot da biste dodelili smenu. Kreirajte ga od početka ili kopirajte iz postojeće – i ne zaboravite da dodate aktivnosti kao što je obuka ili određeni zadatak. Dodajte otvorene smene u raspored koji svako može da zatraži. Ako treba da redigujete izveštavanje o promeni, prikažite raspored po osobama ili tipu smene.

  • Zahtevi – Pregledajte zahteve za vremensko isključivanje, zamenite zamene ili ponude.

  • Vremenski sat – uključite vremenski sat da biste timu dozvolili da se odjavi u smenu pomoću mobilnog uređaja. Omogućavanje otkrivanja lokacije za obezbeđivanje sata za članove tima sa naznačenog poslovnog sajta.

  • Deljenje – dok uređujete raspored, on će ih automatski sačuvati, ali će vaš tim videti samo ispravke kada ih delite.

  • Izvoz ili kopiranje – pogledajte raspored u unakrsnoj tabeli tako što ćete ga izvesti u Excel. Ako treba da ponovo koristite raspored smena, kopirajte ga u željeni opseg datuma.

Želite još?

Prvi koraci u aplikaciji Smene

Kreiranje rasporeda

Otvaranje drugog rasporeda

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×