Prvi koraci

Šta je to Microsoft 365 Business Premium?

Fotografija Surface Book uređaja

Microsoft 365 Business Premium predstavlja uslugu pretplate koja vam omogućava da pokrećete organizaciju u oblaku dok se Microsoft bavi time za vas, upravlja uređajima, štiti od pretnji u pravoj zemlji i pruža vašoj organizaciji najnoviji u poslovnom softveru.

Kada se upišete za Microsoft 365 Business Premium, imate sve iste alatke za produktivnost koje dobijete uz Microsoft 365 Business Standard i sledeće bezbednosne funkcije:

Zaštita podataka

Zaštita od pretnji

Microsoft 365 Business Premium vas štiti od pretnji pomoću napredne zaštite pretnji, bezbednog povezivanja i zaštite bezbednih veza.

Bezbedni poslovni podaci

Vaši lični podaci su zaštićeni na ličnim uređajima sa perom Access i ograničenom kopijom i čuvanju. Možete da dodate i zaštitu informacija da biste se uverili da samo ovlašćeni ljudi mogu da pristupe osetljivim informacijama.

Obezbeđivanje uređaja

Možete da zaštitite radne datoteke na uređajima tako što ćete ograničiti mobilni pristup, na primer Kopiraj i Nalepi. Možete i selektivno da izbrišete poslovne podatke iz upisane mobilne uređaje ako su izgubljene ili ukradene.

Dodatne bezbednosne funkcije

Napredne funkcije u programu Microsoft 365 Business Premium dostupne su vam kako bi vam pomogle da zaštitite posao od sajber pretnji i zaštitite osetljive informacije. Mogućnosti su Office 365 napredna zaštita pretnje, smernice prevencije gubitka podataka (DLP), Exchange online arhiviranje, zaštita od Azure i Intune.

Za kompletne detalje pogledajte Microsoft 365 poslovni sadržaj.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×