Šta je to Microsoft stream?

Microsoft stream je Enterprise usluga za video gde osobe u organizaciji mogu bezbedno da otpremaju, prikazuju i snimaju video zapise. Možete da delite snimke časova, sastanaka, prezentacija, sesija obuke ili drugih video zapisa koji pomažu saradnju tima. Microsoft stream omogućava da lako delite komentare na video zapis, označite vremenske kodove u komentarima i opisima da biste upućivala na specifične tačke u video zapisu i razmotrili kolege.

Microsoft stream je bezbedna video usluga da biste mogli da upravljate ljudima koji pregledaju video sadržaj i utvrde kako da se razmenjuju u organizaciji. Bezbedan pristup aplikaciji je omogućen za Azure Active Directory, prepoznatljivog lidera u sistemima za Upravljanje identitetima, kako bi se zaštitilo osetljive korporacijske sadržaje.

Microsoft stream vam pomaže i da organizujete sadržaj u kanale i grupe tako da ih je lakše pronaći. Microsoft stream dobro funkcioniše sa drugim Office 365 aplikacijama kao što su timovi, SharePoint, OneNote i Yammer, što daje još više načina da otkrijete relevantnije sadržaj.

Ako koristite Office 365 video i želite da pređem na Microsoft Stream, pogledajte članak prelaz iz sistema Office 365 video.

Prvi koraci uz Microsoft stream u minuti i prikaz video zapisa na svim uređajima sa bilo kog mesta, bilo kada.

Više detalja o određenoj temi potražite u sadržaju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×