Šta je to prikaz „Backstage“ i gde se nalazi ?

Kada izaberete karticu Datoteka, videćete Prikaz „Microsoft Office Backstage“.Prikaz „Office Backstage“ je mesto na kom upravljate datotekama i podacima o njima  – kreiranjem, čuvanjem, štampanjem, ispitivanjem skrivenih metapodataka ili ličnih informacija i podešavanjem opcija. Ukratko, sve što radite u vezi sa datotekom, a ne radite u datoteci.

Kartica Datoteka zamenjuje dugme „Microsoft Office“ Slika dugmeta i meni Datoteka koji su korišćeni u starijim izdanjima sistema Microsoft Office.

Gde se nalazi kartica Datoteka?

Datoteka je kartica u boji, na primer, plava kartica u programu Word, koja se nalazi u gornjem levom uglu Microsoft Office programa.

Izaberite karticu „Datoteka“

Šta će se prikazati kada izaberem karticu Datoteka?

Kada izaberete karticu Datoteka, videćete veliki broj osnovnih komandi koje su se prikazivale nakon klika na dugme „Microsoft Office“ Slika dugmeta ili izbora menija Datoteka u starijim izdanjima sistema Microsoft Office, kao što su komande Otvori, Sačuvaj i Odštampaj.

Opcije dostupne na kartici „Datoteka“

Prikaži mi prikaz „Backstage“

Možete da pogledate video da biste saznali više o prikazu „Backstage“ u sistemu Video: Šta je to prikaz „Backstage“ i gde se nalazi.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×