Šta je Visio na mreži?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Visio za veb je novi način za prikaz i delite Visio crteže na Vebu. Prvo otpremite Visio datoteke (.vsdx, .vsd ili .vsdm format) sa oblakom na neki OneDrive for Business ili SharePoint Online. Zatim, osoba može da vidi datoteku u Veb pregledaču, čak i ako nemaju program Visio računare instaliran.

Treba da znate kako da pristupite Visio za veb? Pogledajte FAQ stranicu.

Pitate se šta možete da uradite sa Visio za veb? Pogledajte članak Osnovni zadaci.

Želite da vidite kako možete da prikažete na dijagram kao uživo kontrolne table u Visio za veb? Saznajte više o osvežavanja podataka.

Kako da biste nam poslali povratne informacije

Imate svade? Funkcija zahtev? Pošaljite nam! Kliknite na dugme tri tačke (...), a zatim kliknite na dugme Date povratne informacije korporaciji Microsoft.

Davanje povratnih informacija Microsoft komandi

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×