Pređi na glavni sadržaj

Šta se događa kada se odjavite iz sistema Office

Izaberite ispod da biste saznali šta se dešava kada se odjavite iz sistema Office.

Kao pretplatnik na Microsoft 365, Office aplikacije se aktiviraju kada se prijavite. Preporučujemo da ostanete prijavljeni da biste nastavili da kreirate i uređujete datoteke, prikazujete listu nedavnih datoteka i sačuvate nove i ažurirane datoteke u usluzi OneDrive.

Odjavljivanje se ne preporučuje ako druga osoba ne želi da koristi ovu instalaciju sistema Office. Evo nekih stvari koje pokušavate da uradite, a koje ne zahtevaju da se odjavite.

Želim da radim van mreže

Odjavljivanje ne izaziva Office za rad van mreže. Ako želite da koristite Office bez Internet veze, i dalje morate da budete prijavljeni. Samo se povežite na Internet na svakih 30 dana kako bi Office mogla da proverava status pretplate.

Ne želim da sačuvam datoteke u usluzi OneDrive

Možete da sačuvate datoteke na lokalnom računaru dok ste još prijavljeni. Da biste olakšali ovo, možete da odete u > Opcijedatoteka > sačuvate i izaberete stavku Sačuvaj na računaru po podrazumevanoj vrednosti.

Želim da koristim više naloga

Ne morate da se odjavite da biste koristili drugačiji nalog. Umesto toga, samo kliknite na svoje ime i sliku u gornjem desnom delu prozora, a zatim izaberite stavku Prijavi se pomoću drugog naloga.

Ako i dalje želite da se odjavite iz Office aplikacije, evo šta se dešava:

  • Office licenca za vaš nalog se uklanja i više ne možete da kreirate ili uređujete datoteke.

  • Lista nedavnih datoteka nije više prikazana.

  • Uklanjaju se prilagođene postavke, kao što su vaša pozadina Office i tema.

  • Bićete upitani da se prijavite kada sledeći put pokrenete Office.

Napomena: Da biste se u potpunosti prijavili na nalog, zatvorite sve Office aplikacije nakon što se odjavite.

Da biste saznali više, pogledajte članak Kako se potpisuje rad u usluzi Microsoft 365

Kada se odjavite iz Office aplikacije, Office više neće prikazivati prilagođene postavke (na primer, pozadinu i temu sistema Office) ili nedavne datoteke i nećete moći da sačuvate datoteke u usluzi OneDrive. Međutim, Office je i dalje licenciran na nalog koji je prvobitno korišćen za aktiviranje.

Da biste se u potpunosti prijavili na nalog, moraćete da zatvorite sve Office aplikacije koje pokrećete kada ste odgovorili da da biste otklonili nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×