Štampanje beležaka u programu OneNote za Veb

Ako povremeno treba da štampate stranicu sa beleškama, evo šta treba da uradite:

 1. U OneNote za veb idite na stranicu koju želite da odštampate, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

 2. U dijalogu Štampanje koji se pojavi izaberite štampač i sve dodatne opcije štampanja.

  • U okviru štampačizaberite fizički ili virtuelni štampač koji želite da koristite.

   Savet: Ako štampač koji želite nije dostupan, uverite se da je ispravno instaliran. U operativnom sistemu Windows 10 kliknite na dugme Start , a zatim izaberite stavku postavke > uređajima > Štampači & skeneri. Na listi instaliranih štampača kliknite na štampač kojem želite da upravljate ili kliknite na dugme + Dodajte štampač ili skener da biste instalirali štampač. Kada se štampač uspešno instalira i konfiguriše, ponovo pokrenite OneNote, a zatim ponovo pokušajte da ponovo izaberete štampač.

  • U okviru kopijeizaberite koliko kopija želite da odštampate. (Ova postavka je vidljiva samo ako je izabran fizički štampač.)

  • U okviru položaj, izaberite da li želite da štampate u uspravnom (visokim stranicama) ili položenom (širokim stranicama).

  • U okviru straniceizaberite ako želite da odštampate trenutnu stranicu, trenutni odeljakili trenutnu beležnicu.

  • Da biste izvezli u PDF, na listi štampača izaberite stavku Microsoft PRINT u PDF formatu.

  • Da biste izabrali veličinu stranice, kliknite na dugme Još postavki , a zatim izaberite veličinu u okviru papira i kvalitet. Možete štampati na najčešće uobičajene veličine, uključujući slova, pravne i a4.

   Dodatne postavke mogu biti dostupne za određeni model štampača – kao što su obostrano štampanje, željene postavke boja ili opcije uparivanja.

 3. Kliknite na dugme Odštampaj.

Napomena: OneNote za veb mogu da štampaju samo pojedinačne stranice. Trenutno nema opcije za štampanje celog odeljka stranica ili cele beležnice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×