Štampanje kalendara u kojem su prikazane zakazane obaveze i sastanci

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prilikom štampanja kalendara u programu Outlook, možete da izaberete današnji dan, sedmicu ili kalendarskom mesecu ili unesite prilagođeni opseg datuma. Možete da štampate samo zakazanih obaveza i sastanaka iz jednog kalendara istovremeno.

Važno: Zbog broja danas dostupne različite štampača, mi smo ne može da pružite informacije o rešavanju problema za određeni štampač. Pogledajte Veb lokaciju proizvođača štampača za tehničku pomoć.

 1. U modulu Kalendar izaberite stavke Datoteka > Štampanje.

 2. U okviru Postavke kliknite na željeni stil štampanja. Kako budete birali stilove štampanja, prozor za pregled će se menjati kako bi odgovarao izabranom stilu.

  Da biste odštampali sve detalje zakazanih obaveza i sastanaka, izaberite stavku Stil sedmičnog dnevnog reda ili Stil detalja kalendara.

 3. Da biste podesili druge opcije štampanja, na primer položaj papira ili fontove koji se koriste, kliknite na dugme Opcije štampanja.

  Da biste odštampali ceo naslov zakazanih obaveza i sastanaka, izaberite stavku Stil sedmičnog dnevnog reda. Da biste odštampali sve detalje svake zakazane obaveze, uključujući Skype veze i tekst u zakazanu obavezu ili sastanak telo, izaberite Stil detalja kalendara.

 4. Ako želite da odštampate u drugi kalendar od onog koji je prikazan u oblasti za pregled izaberite stavku Opcije štampanja. U okviru Štampanje ovaj kalendar, pomoću padajućeg menija i izaberite kalendar koji želite da odštampate. Takođe možete da koristite ovaj dijalog da biste promenili stil štampanja i Podešavanje opcija određeni štampač.

 5. Koristite okvir Opcije štampanja i dijalog iz koraka 4 da biste izabrali za prilagođeni opseg datuma, određene stranice da biste odštampali ili broj kopija.

 6. Da biste isključili štampanje detalja privatnu zakazanu obavezu, potvrdite izbor u polju za potvrdu Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza .

 7. Kliknite na dugme Odštampaj.

Važno: Budući da postoji mnogo različitih štampača, nismo u mogućnosti da rešimo problem sa vašim štampačem. Informacije o rešavanju problema potražite u priručniku ili na veb lokaciji proizvođača.

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Odštampaj i u okviru Stil štampanja izaberite željeni stil štampanja.

  Da biste odštampali detalje zakazanih obaveza i sastanaka, u okviru Štampanje stil izaberite Stil detalja kalendara.

  Da biste saznali više o stilove štampanja i postavke, pogledajte članak Štampanje kontakata, poruke, ili ostale stavke programa Outlook.

 2. U listi Početak i kraj , unesite prvi i poslednji dan za štampanje.

 3. Da biste podesili druge opcije štampanja, kao što su položaj papira ili fontove koji se koriste, izaberite stavku Podešavanje stranice, a zatim izaberite željene opcije.

  Napomene: 

  • Da biste odštampali detalje privatnih zakazanih obaveza, opozovite izbor u polju za potvrdu Sakrij detalje privatnih zakazanih obaveza .

  • Ako koristite 2007 Microsoft Office programski paket servisni paket 2 (SP2), možete da navedete pojedinačne stranice iz kalendara da biste odštampali. U okviru Štampanje, unesite stranice koje želite da odštampate u polju Opseg stranica . To može vam pomoći da izaberite stavku stranica da biste odštampali ako prvi put kliknete na Pregled pre štampanja .

  • Da biste odštampali nesusedne dana, promenite u sedmici ili mesečni prikaz, izaberite dane koje želite da odštampate i zatim u meniju datoteka izaberite stavku Odštampaj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×