Pređi na glavni sadržaj

Štampanje kalendara u programu Outlook Web App

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

  1. Na traci sa alatkama programa Outlook Web App izaberite stavku Kalendar.

  2. U levom oknu, u okviru Moji kalendariizaberite kalendar koji želite da odštampate.

  3. Izaberite print Odštampaj na vrhu prozora kalendara.

  4. Izaberite kalendar koji želite da odštampate iz padajućeg menija kalendara .

    Napomena: Ne možete da odštampate više kalendara istovremeno. Da biste odštampali više kalendara, morate da biste izabrali svakog od njih pojedinačno.

  5. Izaberite prikaz koji kalendara koje želite da odštampate (dan, sedmica, rad sedmiceili meseca) sa Prikaz padajućeg menija.

  6. Izaberite vreme iz Štampanje iz i Štampanje u padajućim menijima da biste suzili vremenski period koji će se prikazati prilikom štampanja kalendara.

  7. Izaberite stavku print Štampanje.

Ako izaberete stavku Odštampaj detaljne dnevnog reda "i" Kalendar, odštampani kalendar će takođe prikazati detalje dnevnog reda koji su deo događaj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×