Štampanje u programu Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Excel omogućava vam da štampanja sve ili deo radnog lista ili radne sveske sa potrebne informacije. Sve je kako se spremate datoteku. Tako što ćete podesiti stvari pre nego što ste spremni za štampanje, možete da kontrolišete kako se štampa.

Zaduženja

Dodatne informacije

Pre nego što počnete

Prva stvar koju prvi. U članku Povezivanje sa štampačem

Podešavanje opcija pre štampanja

Pregled

Pregled stranica pre štampanja. Pogledajte članak Pregled stranica radnog lista pre štampanja.

Štampanje samo deo radnog lista

Područje za štampanje je jedan ili više opsega ćelija koje ste označili da biste odštampali kada ne želite da odštampate ceo radni list. Ako često odštampajte određeni izbor na radnom listu, možete da definišete oblasti štampanja koja uključuje samo ovu selekciju. Pogledajte članak Promena ili brisanje oblasti štampanja na radnom listu

Štampanje radnih listova ili radne sveske

Možete da odštampate ceo ili delimičnu radnih listova i radnih svezaka, jedan po jedan ili više odjednom. A ako podatke koje želite da odštampate u programu Microsoft Excel tabele, možete odštampati samo Excel tabelu. Možete i da odštampate u datoteku umesto na štampaču. U članku Štampanje radnog lista ili radne sveske

Rešavanje problema štampanja

Nedostupno je dugme „Odštampaj“ i neke postavke štampača

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Brzi start: Štampanje radnog lista

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×