"Došlo je do greške prilikom pokušaja sinhronizacije ove biblioteke dokumenata" u usluzi OneDrive

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite prethodnu OneDrive aplikacija za sinhronizaciju (groove.exe).

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive za posao ili školuaplikacija za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da umesto njega koristite noviju OneDrive aplikaciju za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koja OneDrive aplikacija?

Kada koristite OneDrive for posao ili školu, videćete da program ponovo sinhronizuje datoteke, čak i kada ne postoji očigledan razlog za ponovnu sinhronizaciju datoteka.

Takođe, kada se ovaj problem pojavi, neki dokumenti mogu da generišu sledeću poruku o grešci tokom procesa ponovnog sinhronizacije:
 

  • Došlo je do greške prilikom pokušaja sinhronizacije ove biblioteke dokumenata.

Rešenje

Rešenje varira, u zavisnosti od toga da li koristite Microsoft Installer (. msi) ili Klikni i idi na izdanje sistema Office. Imajte na umu da se ažuriranje na centru za preuzimanje koje je pomenuto kasnije u ovom članku odnosi na izdanje usluge Microsoft Installer (. msi) zasnovano na sistemu Office 2013 i Office 2016. Ne odnosi se na izdanja Office 2013 ili Office 2016 Klikni i beži, na primer Microsoft 365 Family.

 

Napomene: 

  • Kada primenite ispravku koja je razmotrena u ovom odeljku, lokalne biblioteke mogu da prikažu dodatne poruke u dijalogu " Problemi pri sinhronizaciji " i to će morati da se razreše. Ako i dalje budete nailazite na greške nakon primene javne ispravke, kliknite desnim tasterom miša na ikonu "OneDrive for Business" na sistemskoj traci poslova, izaberite stavku Prikaži probleme sa sinhronizacijomi rešite sve otvorene probleme. Ako određene datoteke ili fascikle nisu sinhronizirane, pokušajte da premestite datoteke ili fascikle koje se utiču iz usluge OneDrive for Business. Zatim kliknite desnim tasterom miša na ikonu "OneDrive for Business" i izaberite stavku Sinhronizuj odmah. Zatim ponovo premestite datoteke ili fascikle na originalnu lokaciju i ponovo izaberite stavku Sinhronizuj

  • Ako ovo ne uspe, preporučujemo da deinstalirate deinstaliranje groove.exe i instalirate onedrive.exe.

Ako imate. MSI zasnovano izdanje sistema Office 2013 ili Office 2016

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite i instalirajte 2016 februar 1,, ispravka za OneDrive for Office 2013 ili Office 2016, u zavisnosti od instalacije. Da biste utvrdili da li je Office instalacija u programu Klikni i pokrene ili. Funkcija MSI, pratite ove korake u odeljku "više informacija" u sledećim člancima iz Microsoft baze znanja:

Ako imate dugme za Klikni i trиanje u sistemu Office 2013 ili Office 2016

Da biste rešili ovaj problem, ažurirajte na 2016 februar,, ispravka za OneDrive for Office 2013 ili 2016, u zavisnosti od instalacije. Da biste utvrdili da li je Office instalacija u programu Klikni i pokrene ili. Funkcija MSI, pratite ove korake u odeljku "više informacija" u sledećim člancima iz Microsoft baze znanja:

Dodatne informacije

I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×