Ažurirajte OneDrive for posao ili školsku aplikaciju za sinhronizaciju

Ažurirajte OneDrive for posao ili školsku aplikaciju za sinhronizaciju

Koristite ove korake da biste proverili da li je OneDrive za posao ili školu klijent za sinhronizaciju aktuelan ili da biste je ažurirali trenutnom verzijom. Koraci zavise od toga da li ste instalirali Office ili klijenta za sinhronizaciju kroz instalacioni program (MSI) ili kroz dugme "Klikni i beži".

Ovaj članak pokriva ažuriranje OneDrive za posao ili školu klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe), a ne OneDrive aplikacija za sinhronizaciju (OneDrive.exe). Koji klijent za sinhronizaciju koristim?OneDrive aplikacija za sinhronizaciju se automatski ažurira po navedenoj IT odeljenju.

Napomena: Ako imate Office 2010, instalirajte servisni paket 2.

Kako da znam na koji je način Office ili OneDrive za posao ili školu aplikacija za sinhronizovanje instalirana?

Ako ste Microsoft 365 za preduzeća korisnik i instalirali ste Office aplikacije putem tehnologije „Klikni i pokreni“, OneDrive za posao ili školu aplikacije za sinhronizaciju će biti ažurne sve dok ne onemogućite ispravke. Pratite ove korake da biste utvrdili da li su vaše Office aplikacije instalirane putem tehnologije „Klikni i pokreni“.

 1. U Office aplikaciji, kao što je Word, kliknite na Datoteka > Nalog ili Office nalog (u zavisnosti od verzije sistema Office).

  Napomena: Ako nemate druge Office aplikacije izuzev OneDrive za posao ili školu, vaša OneDrive za posao ili školu instalacija bi trebalo da se ažurira automatski.

 2. U odeljku informacije o proizvodu pregledajte odeljak Office ispravke , a zatim uradite nešto od sledećeg:

  Traženje Office ispravki u programu Word

  • Ako vidite dugme Opcije ažuriranja i poruku Ispravke se automatski preuzimaju i instaliraju, instalirali ste Office aplikacije putem tehnologije „Klikni i pokreni“. Da biste se uverili da imate najnoviju aplikaciju za sinhronizaciju, pogledajte ispod Ručno ažuriranje OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju putem tehnologije „Klikni i pokreni“.

   Provera opcija ažuriranja u programu Word

  • Ako vidite dugme Opcije ažuriranja i poruku Ovaj proizvod neće biti ažuriran, instalirali ste Office aplikacije putem tehnologije „Klikni i pokreni“, ali automatske ispravke su isključene. To znači da se Office aplikacije, uključujući OneDrive za posao ili školu, ne ažuriraju. Kliknite na dugme Opcije ažuriranja, a zatim odaberite Omogući ispravke.

   Omogućavanje ispravki u programu Word

   Napomena: Kada odaberete „Opcije ažuriranja“, a ne vidite opciju „Omogući ispravke“, ispravkama se upravlja smernicama grupe. U ovom slučaju, pratite ove korake da biste aktivirali automatske ispravke za Office aplikacije, uključujući OneDrive za posao ili školu.

  • Ako ne vidite dugme Opcije ažuriranja, instalirali ste Office aplikacije ili OneDrive za posao ili školu aplikaciju za sinhronizaciju putem instalacionog programa (MSI). Da biste ažurirali aplikaciju za sinhronizaciju, pogledajte opciju Pokrenite Windows Update aplikaciju za tradicionalnu instalaciju.

Ručno ažuriranje OneDrive za posao ili školu aplikacije za sinhronizaciju za instalaciju putem tehnologije „Klikni i pokreni“

Ako ste zasebno instalirali OneDrive za posao ili školu aplikaciju za sinhronizaciju putem tehnologije „Klikni i pokreni“, ona se samostalno ažurira kada usluga ažuriranja preporuči neku ispravku. Računar se obično ažurira nakon ponovnog pokretanja. Ako se Office aplikacije ne ažuriraju automatski, kliknite na dugme Opcije ažuriranja, a zatim odaberite stavku Ažuriraj odmah.

Da biste ručno pokrenuli ažuriranje, sledite ove korake:

 1. Idite u kontrolnu tablu.

 2. U okviru Programi odaberite stavku Deinstaliraj programe.

 3. U okviru Deinstaliraj ili promeni program, izaberite Microsoft OneDrive for Business 2013, a zatim odaberite stavku Promeni.

  Pronalaženje OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije na kontrolnoj tabli u operativnom sistemu Windows
 4. U dijalogu Kako želite da popravite Office programe izaberite Popravka na mreži, a zatim odaberite stavku Popravi.

  Dijalog „Popravka sistema Office“ prilikom popravke OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije
 5. U dijalogu Spremni da pokrenete popravku na mreži odaberite Popravi da biste započeli proces.

Pokrenite Windows Update za tradicionalnu instalaciju (MSI)

Ako vaše Office aplikacije nisu instalirane pomoću standardne instalacije, možete da koristite Windows Update koji je dostupan sa kontrolne table. Saznajte više o usluzi Windows Update.

Windows Update

Potvrdite da imate instaliranu najnoviju verziju OneDrive za posao ili školu aplikacije za sinhronizaciju

Najnoviji broj izdanja Office možete naći na stranici Ažurirajte Office 2013 ili Office 365. Zatim, možete da potražite istu verziju aplikacije za sinhronizaciju u sistemu datoteka. Za OneDrive za posao ili školu aplikaciju za sinhronizaciju, ime datoteke je groove.exe.

 • Ako ste instalirali Office kroz MSI, obično ćete naći groove.exe datoteku na \Program Files\Microsoft Office\Office15.

 • Ako ste instalirali Office ili OneDrive za posao ili školu aplikaciju za sinhronizaciju putem tehnologije „Klikni i pokreni“, groove.exe će se obično nalaziti na \Program Files\Microsoft Office 15\root\Office15.

Pratite ove korake da biste proverili koja verzija aplikacije za sinhronizaciju je instalirana na računaru.

 1. Potražite groove.exe na računaru.

  Traženje Groove.exe u operativnom sistemu Windows
 2. Kliknite desnim tasterom miša ili dodirnite i držite groove.exe i odaberite Svojstva.

 3. U dijalogu Svojstva kliknite na karticu Detalji i videćete navedenu verziju proizvoda.

  Dijalog svojstava groove.exe prikazuje verziju proizvoda za OneDrive for Business aplikaciju sinhronizacije.
 4. Uporedite svoju verziju proizvoda sa listom najnovijih verzija na stranici Ažurirajte Office 2013 ili Office 365. Ako se verzija proizvoda ne podudara, koristite jedan od metoda opisanih ranije u ovom članku da biste je ažurirali.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive za kuću i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku.

Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive administratore ili da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×