Ažurirajte postavke privatnosti tako da drugi mogu da vide na čemu radite

Kada prvi put kliknete na feed, OneDrive ili lokacije u zaglavlju nove lokacije tima ili lične lokacije ili ako je administrator nadogradio najnoviju verziju Microsoft SharePoint, verovatno ćete videti iskačući prozor koji predlaže da ažurirate postavke privatnosti. Ažuriranje ovih postavki omogućava drugim osobama u vašoj organizaciji da vide obaveštenja o tome na čemu radite. Na primer, možete da dozvolite drugima da vide kada ste počeli da pratite osobu ili dokument ili kada vam je rođendan.

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Podrazumevane postavke privatnosti sprečavaju deljenje radnih aktivnosti i ličnih informacija sa drugima. Preporučujemo da ažurirate ove postavke da biste potpuno iskoristili nove društvene funkcije. Prihvatanje predloga automatski ažurira postavke privatnosti da bi druge osobe mogle da vide i odgovore na vaše aktivnosti na sajtu. Bez obzira na vaš odgovor, možete kasnije ručno da ažurirate postavke privatnosti, na ličnom sajtu.

Odgovorite na predlog na sledeći način, u zavisnosti od toga šta sada želite da uradite:

 • Da biste automatski ažurirali postavke privatnosti tako da vaši prijatelji vide vaše radne aktivnosti, prihvatite podrazumevane vrednosti, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Napomena: Podrazumevana postavka privatnosti deli sve aktivnosti koje uradite u sistemu SharePoint sa timom. Obaveštenja o e-pošti koje primite takođe su podrazumevano potpuno izabrana. Izvršite korake u odeljku Ručno ažuriranje odeljka "postavke privatnosti " koji se nalazi ispod da biste to promenili ako želite da delite neke stvari, ali ne i druge.

 • Da biste ostavili postavke privatnosti u zaštićenom stanju, opozovite izbor u polju za potvrdu i kliknite na dugme u redu.
  Ili kliknite na dugme Ne zahvaljujte što ćete odbiti predloge u iskačućem prozoru.

Vaše postavke privatnosti u profilu odražavaju opcije u iskačućem prozoru prvog prozora.

Da biste ručno ažurirali postavke privatnosti da biste omogućili saradnicima da vide sve vaše aktivnosti u njihovim feedovima za vesti:

Ručno ažuriranje postavki privatnosti

 1. Kliknite na sliku ili ime u gornjem desnom uglu SharePoint lokacije, a zatim kliknite na dugme o meni ispod svog imena. Ako koristite Microsoft SharePoint ili Microsoft 365, o meni će se otvarati u usluzi Delve. Više informacija potražite u članku prikaz i uređivanje profila u usluzi Office Delve .

  Biranje stranice „O meni“ u sistemu SharePoint
 2. Izaberite stavku Uredi profil, kliknite na tri tačke (...), a zatim izaberite stavku Postavke feeda za vesti.

  Miš koji se nalazi iznad tri tačke na stranici "Uređivanje detalja" za uređivanje mog profila
 3. U okviru aktivnosti koje želim da delim u svom feedu za vesti, izaberite stavku deli sve za deljenje svih aktivnosti na sajtu sa drugima ili izaberite samo aktivnosti koje želite da delite.

  Ekran "postavke feedova za vesti" sa opcijama "Opcije".
 4. Kliknite na dugme Sačuvaj sve i zatvori.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×