Ažurirajte vašu fotografiju i informacije naloga u programu Outlook Web App

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite stranice " moj nalog " u Outlook Web App da prikažete ili ažurirate fotografije i kontakt informacije.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

  2. Na vrhu stranice izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom >Opcije.

  3. U opcijama, izaberite nalog.

  4. Na stranici moj nalog , izaberite stavku uređivanje informacija da biste dodali ili promenili informacije o nalogu putem stranici informacije o nalogu .

Informacije koje unosite informacije o nalogu će se pojaviti u adresaru organizacije. Možete da uredite fotografije, opšte informacije, kontakt lokacija i kontakt brojevi. Kada završite ažuriranje informacija o, izaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali promene ili Otkaži da biste ostavili informacije o nalogu bez čuvanja ikakvih promena.

Možete koristiti samo fotografiju sa svog računara ili iz mrežnog resursa koji je povezan sa računarom.

  1. Idite na stranici moj nalog.

  2. Da biste dodali ili promenili fotografiju, izaberite sliku , a zatim izaberite Promena.

  3. Izaberite stavku Potraži, odaberite fotografiju u dijalogu Izbor datoteke za otpremanje , a zatim izaberite Otvori.

    Možete koristiti fotografiju ili neku drugu sliku veličine do 500 kilobajta po veličini.

  4. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali promenu ili na dugme Otkaži da biste je uklonili.

Idite na stranici moj nalog. Većina informacija na stranici Opšte već pribavljen za vas. Na primer, vaše ime, prezime i ime za prikaz. Možete da unesete inicijale za koje želite da koristite u inicijale. Nije moguće urediti e-adrese.

Idite na stranici moj nalog. Kontakt lokacija, možete da obezbedite detalja za vaša ulica.

Idite na stranici moj nalog. U kontakt brojeve, dodajte ili uredite brojevi telefona za rad, faks kod kuće, i mobile.

Takođe pogledajte

Promena lozinke u programu Outlook Web App

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×