Ažurirali smo Outlook iskustvo korisnika za vas

Pojednostavili smo iskustvo korisnika i evo nekih uzbudljivih promena. Ove promene su se prvi put videli uskoro.

  • Pojednostavljena traka – prilagodljiva Jednostruka dugmad koja se najčešće koriste. Lako prebacivanje između klasičnih i pojednostavljenih prikaza i kačenja/otkačenja komandi.

  • Ispravke dizajna – mnoge male promene na listi poruka pomažu da primarite stvari koje su vam bitne. Na primer, imena su podebljena i poruke označene zastavicom se ističu sa ћutom pozadinom. Teme poruka su istaknutije u oknu za čitanje, a zaglavlje sada zauzima manje prostora za sadržaj. Opcije e-pošte i reakcije na kalendar, kao što je dugmad " Odgovori " ili " prihvati ", primenjuju se na mesto na kojem radite.

  • Bliže prored – kao odgovor na povratne informacije koje ste nam ostavili, dodali smo opciju da biste zategli razmak oko dugmadi menija i u listi poruka videli još poruka.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×