Access čarobnjak za rešenja - pomoću na UpgradeCode

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U čarobnjaku za rešenja paketa Access UpgradeCode polje se primarno koristi za podržavanje glavnih nadogradnje, iako mala i međuverzije ispravke mogu koristiti UpgradeCode za proizvod za proveru valjanosti. Tokom glavne nadogradnje, FindRelatedProductsMigrateFeatureStatesi RemoveExistingProducts radnje Pronađi Migriranje i uklonite prethodne verzije proizvoda. Radnja FindRelatedProducts traži proizvoda, koristite kriterijume zasnovane na UpgradeCode, ProductLanguagei ProductVersion. Ove kriterijume su navedene u tabeli nadogradnje.

Datom kriterijumu koristi FindRelatedProducts radnju, UpgradeCode može da bude isto za različite jezike i verzije jedan proizvod. To je zato što nadogradnje tabele omogućava razlikovanju proizvodi po liniji verziju i jezik.

Preko različitih verzija iste proizvoda, nikada ne možda ćete morati da promenite UpgradeCode. Svaki samostalni proizvod treba da imaju sopstvene UpgradeCode. Proizvoda paketa takođe treba da imaju sopstvene UpgradeCode. Način omogućava paket za nadogradnju prethodne verzije programskog paketa ili samostalnu proizvodi pomoću više redova u tabeli nadogradnje.

Sledeća dva scenarija ilustrovanje upotrebu UpgradeCode.

  • Proizvod A i B proizvoda su otpremljene sa istim ProductLanguage, ProductVersioni UpgradeCode. Proizvoda A i B proizvoda imaju različite ProductCodes. Jer proizvode dodeljeno iste UpgradeCode, nadogradnje tabele ne mogu biti kreirana kako bi se razlikovao stariju verziju proizvoda A iz starije verzije proizvoda B. U ovom slučaju, nećete moći da imate nadogradnju instalaciju proizvoda na koji zanemaruje proizvoda B. Zato što su to različitih proizvoda, oni bi trebalo da svaki je dodeljena različite UpgradeCode.

  • Engleski i francuski verzijama proizvoda A su otpremljene sa istim ProductVersion i UpgradeCode. Na engleskom i francuskom verzijama proizvoda A imaju različite ProductLanguages i ProductCodes. Iako na engleskom i francuskom jezičke verzije dele istu UpgradeCode, je da autor nadogradnje tabelu tako da samo na engleskom jeziku stariju je otkrivena i nadogradnju nije moguće i starije verzije francuski zanemaruju. Različite jezičke verzije proizvoda možete da koristite isti UpgradeCode.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×