Aktiviranje funkcija za lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sa odgovarajućih dozvola – puna kontrola, dizajn ili Uredi – možete da aktivirate ili deaktivirate određene SharePoint funkcije za lokaciju. Na primer, rad sa lokacije tima možete odabrati da aktivirate funkciju koja kreira Microsoft OneNote beležnicu u biblioteci "Deljeni dokumenti" na lokaciji. Ili možda želite da dodate zajednice funkcionalnosti kao što su kategorijama diskusija, sadržaja i osobe reputacije i listu članova.

Da biste aktivirali ili deaktivirali funkcije za lokaciju, uradite sledeće:

  1. Idite na lokaciju koju želite da konfigurišete.

  2. Kliknite na dugme Postavke  Dugme "Postavke" u sistemu SharePoint Online , izaberite stavku Postavke lokacije. Ako ne vidite Postavke lokacije, izaberite stavku informacije o lokaciji , a zatim kliknite na dugme Prikaži sve postavke lokacije. Neke stranice će možda zahtevati da biste izabrali sadržaj lokacije, a zatim Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u grupi Radnje na lokaciji, kliknite na Upravljanje funkcijama lokacije.

  4. Kliknite na Aktiviraj pored funkcije koju želite da aktivirate na lokaciji ili kliknite na Deaktiviraj ako želite da isključite funkciju na lokaciji.

    Omogućavanje tokova posla funkcije kolekcije lokacija

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×