Aktiviranje funkcije objavljivanja na više sajtova u sistemu SharePoint

Da biste mogli da omogućite bibliotekuili listu kao katalog, morate da aktivirate funkciju objavljivanja kolekcije na više sajtova.

  1. Uverite se da ste administrator kolekcije lokacija u kolekciji lokacija koja sadrži biblioteku ili listu.

  2. Na lokaciji najvišeg nivoa u kolekciji sajtova, iz Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. stavku Postavke sajta. Ako ne vidite postavke lokacije, izaberite stavkuInformacije o lokaciji, a zatim stavku Prikaži sve postavke lokacije. Neke stranice će možda zahtevati da izaberete sadržaj lokacije, a zatim stavku Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokaciji, u odeljku Administracija kolekcije lokacija izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

  4. Na stranici Funkcije kolekcije sajtova, pored stavke Objavljivanje na više sajtova,izaberite stavku Aktiviraj.

Aktiviranje funkcije objavljivanja kolekcije na više sajtova

Napomene: 

  • Ako deaktivirate funkciju objavljivanja na više sajtova, to ne uklanja sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje. Ako deaktiviramo ovu funkciju, više ne možete da menjate postojeće postavke kataloga ili da povežete lokacije za objavljivanje sa katalogima iz kolekcije lokacija.

  • Da biste uklonili sadržaj povezanog kataloga sa lokacije za objavljivanje, morate da prekinete vezu lokacije za objavljivanje iz kataloga.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×