Aktivnosti evidencije u Outlook menadžeru klijenata

Outlook Customer Manager omogućava vam da pratite razne aktivnosti i povezujete ih sa ponudama, kontaktima ili preduzećima. U bilo kojoj stavci možete da dodajete sastanke, pravite zadatke, otpremate datoteke i unosite beleške.

Dodavanje aktivnosti kontaktu, preduzeću ili ponudi

Svaka e-poruka koju pošaljete kontaktu automatski se evidentira pomoću programa Outlook Customer Manager. Međutim, ako imate druge tipove aktivnosti, kao što su sastanci, telefonski pozivi, beleške ili datoteke, njih možete da dodate ručno.

 1. Otvorite kontakt, preduzeće ili ponudu u programu Outlook Customer Manager.

  Ekran dobrodošlice Outlook menadžera klijenata
 2. Da biste dodali evidenciju sastanka ili poziva odnosno objavu, počnite da kucate u polju direktno ispod zaglavlja „Vremenska osa“. Na primer: Called Kim at 3pm on Wednesday to discuss new deal. Podrazumevani tip stavke je nova objava, ali umesto toga možete da odaberete ikonu sastanka ili telefonskog poziva. Dok kucate, Outlook Customer Manager pokušava da otkrije koji tip aktivnosti dodajete i predlaže opciju. Možete da prihvatite predlog ili da odaberete drugi tip aktivnosti. Kada završite sa unosom beležaka, odaberite stavku Sačuvaj.

  Dodavanje nove aktivnosti u Outlook menadžeru klijenata

  Napomena: Kada sačuvate aktivnost, ona postaje deo vremenske ose. Aktivnost možete da odaberete kasnije kako biste uredili detalje ako je to neophodno.

 3. Uvek možete da dodate druge tipove aktivnosti.

  • Da biste dodali dužu belešku, odaberite stavku Beleške pored stavke Vremenska linija. Počnite da kucate u polju Dodaj belešku.... Kada završite, odaberite stavku Sačuvaj.

   Beleške dodate na ovaj način neće postati deo vremenske ose, ali uvek će biti povezane sa kontaktom, preduzećem ili ponudom.

  • Da biste otpremili datoteku, odaberite opciju Datoteke. Odaberite stavku Dodaj datoteku, a zatim stavku Dodaj datoteku sa URL adrese ili Otpremi datoteku.

   Napomena: Datoteke se skladište u usluzi OneDrivefor Business i sistemu SharePoint, tako da se sve promene koje izvršite na datoteci na mreži oslikavaju na stavku uskladištenu uz kontakt, preduzeće ili ponudu.

  • Da biste dodali e-poruku na vremensku osu ponude, u e-poruci kliknite na dugme Customer Manager. Odaberite stavku Prikaži sve povezano, kliknite na znak + pored ponuda i počnite da kucate ime ponude. Outlook Customer Manager predlaže ponude koje se podudaraju. Izaberite odgovarajuću ponudu, a zatim stavku Sačuvaj.

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o Outlook menadžeru klijenata ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o Outlook menadžeru klijenata.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×