Pređi na glavni sadržaj

Alatke za nastavnike: upravljanje odeljkom

Vreme je da se vratimo u љkolu! Bez obzira na to da li predajete na mreži, u hibridnu učionici ili lično, imamo alate da vas i vaše studente zadržim na stazi.

Organizovanje učionice

Nikad nije rano za planiranje. Nabavite ideje za učionicu iz planova za nastavu i resursi klase. Moći ćete da provodite više vremena sa studentima i da kreirate veliko učenje.

Dobrodošli vaše studente nazad

Učinite studente dobrodošlim i oduševljeno za novu školsku godinu sa biltenu. Predstavite se i počnite da gradite relacije sa studentima i njihovim porodicama.

Pogledajte predložak školskog biltena

Pregledajte sve biltene

Pomoć studentima da vas znaju

Ovaj predložak "o meni" je odličan način da se predstavite novom razredu studenata. Možete da ga prilagodite tako da odgovara vašoj školi ili potrebama vaše škole.

Preuzmitehttps://templates.office.com/TM55916208predloška nastavnika

Učenici pomoći ostaju bezbedni i zdravi

Ovi iz plakata COVID-19 uputstava imaju prijateljske i jednostavne slike koje oznaćuju važnost pranja i društvenog udaljavanja. Savršeno za učionice, demarnu ili kuću.

Plakate osnovnih školskih postera

Plakate srednjih i srednjoškolskih postera

Pravljenje rasporeda časova

Pratite vreme predaje, aktivnosti i prelome tako da svi imaju produktivan i zabavniji školski dan. Objavite raspored za Microsoft timove tako da vam studenti mogu da joj pristupe u bilo kom trenutku.

Preuzimanje predloška plana za

Pretraga predložaka

Kreiranje planova lekcije

Organizujete resurse, reference i studente radnim listovima kreiranjem drugih lekcija pomoću ovog predloška plana lekcije.

Preuzimanje predloška plana lekcije

Uskladištite sav sadržaj tako da drugi mogu da ga vide

Postavite raspored, časove i druge resurse na jednom mestu. Postavke možete da promenite tako da studenti mogu da vide datoteke bez njihovog uređivanja.

Saznajte kako da delite sadržaj u timovima

Napomena: Novo u timovima? Pogledajte Microsoft timove za školske resurse.

Angažovanje sa studentima

Studenti su uspešniji kada ostanu povezani sa vama i meрusobno. Evo nekih načina na koje možete da kreirate okruženje za saradnju u uиionici.

Klasa domaćina na mreži

Koristite timove za obavljanje razreda na mreži. Moći ćete da predajete klasu sa računara, zadržite sve datoteke, rasporede i lekcije na jednom mestu i komunicirate sa studentima kao grupa ili pojedinačno.

Kreiranje uиionice na mreži

Podešavanje vremena sastanka sa studentima

Susrećete se sa studentima za nastavu, da biste upoznali zvanice gostiju ili samo da biste se povezali. Koristite timove za upoznavanje.

Podešavanje vremena sastanka

Savet: Pozadinu u okviru ekipe možete da promenite u temu lekcija podudaranja, samo iz zabave ili zbog malo privatnosti.

Upoznajte studente

Za udaljene učionice, PowerPoint stranka je zanimljiv način da se upoznate. Izaberite temu unapred kako bi svi mogli da kreiraju prezentaciju.

Deljenje zabavnih podataka, hobija ili talenata ili ronjenje u temu kao što su omiljene knjige ili astrologija. Neka bude kratka i laka i neka svi budu doprineli!

Istraživanje PowerPoint predložaka

Vodićete sedmicu

Svako se raduje nedelji školskog duha. Neka cela škola bude uključena u ovaj veliki kalendar koji možete deliti. Koristite je ili je promenite da bi se podudarale sa temama duha ili školskim bojama.

Preuzmitehttps://templates.office.com/TM00814105predloška programa Spirit

Praćenje podataka studenata

Uz sledeće alatke možete da pratite progres studenata i da im pomognete da budu motivisani. Praćenje njihovog napretka pomaže im da nastave da uиe i slave svoja ostvarenja.

Izvršite samostalni kviz

Koristite Microsoft Forms da biste kreirali upitnike i sačuvali sebi vremena. Kvizovi se automatski označavaju tako da možete više vremena da se fokusirate na studente, a manje na papirologiju koja upravlja.

Pravljenje testa

Pokretanje knjige digitalnog razreda

Sa knjigom digitalnih razreda možete da pratite domaći, kvizove i testove za svakog studenta.

Pokretanje udћbenici

Kreiranje ciljeva za učenje

Pomoć studentima da postavljaju ciljeve za učenje za školu. Kako godina napreduje, možete da koristite njihove samoprocene da biste se prijavili na napredovanje studenata i identifikovali teme na koje treba fokusirati.

Kreiranjehttps://templates.office.com/TM45485947samoprocene

Još školskih resursa

Da li su studenti u učionici ili daljinski priključeni, Office 365 obrazovanje pruža alatke koje su vam potrebne da biste održali podršku i angažovali studente.

Posetite Centar edukator da biste pročitali više o tome kako Microsoft može da vam pomogne sa potrebama nastavnika.

Saznajte više o udaljenom predavanju i učenje u sistemu Office 365 obrazovanje.

Želite još kompleta?

Kućne aktivnosti za udaljene učionike

Alatke za studente koji rade na školskim projektima

Saznajte više o drugim načinima za upravljanje životom pomoću korporacije Microsoft 365

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×