Analiza i vizuelizacija KADROVA sa intuitivnim alatkama

Analiza i vizuelizacija KADROVA sa intuitivnim alatkama

Prikupljanje i analiziranje podataka KADROVA može da bude teško kada su timovi fokusirani na poboljšanje učešća službenika u celoj organizaciji. Potreban vam je lak način da pomognete zaposlenima da dobiju uvid u svoju produktivnost i daju preduzećima agregatan pogled na njihove timove da poboljšaju procese.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Timovi za ljude mogu brzo da uvezu i analiziraju podatke pomoću programa Excel. Koristite funkciju "Učitaj & transformacija" da biste uvezli podatke sa više HR sistema, a zatim koristite oblikovanje, grafikone i grafikone da biste filtrirali podatke i razumeli promenljive koje treba da predstavite. 

Kada analizite podatke, koristite Power BI da biste predstavili uvide na smislen način. Power BI koristi interaktivnu kontrolnu tablu koja korisnicima olakšava da vide saznanja. 

Zaposleni mogu da nauče o svojoj individualnoj produktivnosti uz MyAnalytics. Prikazuje im koliko vremena provode u sastancima ili koliko vremena treba da se fokusiraju na posao. Potpuno je privatno, tako da zaposleni vide samo sopstvene podatke. 

Preduzeća mogu da koriste analitiku na radnom mestu da bi prikazala i procenili produktivnost tima. Analitika na radnom mestu izvlači zbirove iz Myanalyetike, ali informacije o zaposlenima ostaju privatne. Menadžeri mogu da vide da li njihovi timovi provode previše vremena na sastancima ili odgovaranju na e-poruke i podešavanje novih procesa radi poboljšanja produktivnosti.

Istaknute stavke

  • Efikasnije uvoz i upravljanje podacima.

  • Predstavite podatke pomoću interaktivnih vizuelnih prikaza da bi vam pomogli da se donesu odluke.

  • Unapredite individualnu i produktivnost tima uz uvid u to kako zaposleni provode svoje vreme.

Saznajte više

Uzorak ljudskih resursa za Power bi: obilazak

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×