Analiza i vizuelizovanje kadroduktivnih alatki

Analiza i vizuelizovanje kadroduktivnih alatki

Kompajliranje i analiziranje kadrskih podataka može biti teško kada su timovi fokusirani na poboljšanje angažovanja zaposlenih u celoj organizaciji. Potreban vam je jednostavan način da pomognete zaposlenima da steknu uvid u njihovu produktivnost i da preduzećima pružite agregirani prikaz njihovih timova kako bi poboljšali procese.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Kad-timovi mogu brzo da uvezu i analiziraju podatke pomoću Excel. Koristite funkciju Get & Transform da biste uvezli podatke iz više sistema za bezbednost podataka, a zatim koristite oblikovanje, grafikone i grafikone da biste filtrirali podatke i razumeli promenljive koje treba da predstavite. 

Kada analizirate podatke, koristite Power BI da biste predstavili uvide na smislen način. Power BI koristi interaktivnu tablu koja olakšava zainteresovanima da vide uvide. 

Zaposleni mogu da saznaju više o pojedinačnoj produktivnosti uz MyAnalytics. On im pokazuje koliko vremena provode na sastancima nasupreno od toga koliko vremena treba da se fokusiraju na posao. On je potpuno privatan, tako da zaposleni vide samo sopstvene podatke. 

Preduzeća mogu da koriste animalitiku na radnom mestu za prikaz i procenu produktivnosti tima. Workplace Analytics povlači agregirane rezultate iz myAnalytics, ali informacije o zaposlenima ostaju privatne. Menadžeri mogu da vide da li njihovi timovi provode previše vremena na sastancima ili odgovaraju na e-poruke i postavljaju nove procese kako bi poboljšali produktivnost.

Istaknute stavke

  • Uvezite podatke i efikasnije upravljajte podacima.

  • Predstavite podatke koristeći interaktivne vizuelne prikaze da biste doneli odluku na koju treba da vodite evidenciju.

  • Poboljšate individualnu i timski produktivnost uz uvide u način na koji zaposleni provode vreme.

Saznajte više

Uzorak ljudskih resursa za Power BI: Obilazak

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×