Automatski ili ručno sinhronizovanje Beležnica u programu OneNote za Windows 8

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote za Windows 8 automatski nastavlja zasnovano na oblaku Beležnica sinhronizaciju u svakom trenutku, bez obzira na to koliko često uređujete, Reorganizovanje ili unesite promene. Nakon prekida usluge (na primer, gubitak Internet vezu tokom dugačkog leta), OneNote automatski sinhronizuje čim se ponovo povezujete.

Ponekad ćete možda želeti da ručno sinhronizujete svoje beleške (na primer, nakon lepljenja velike količine beleški ili dokumenata u beležnicu neposredno pre neophodnog isključivanja). Ručno sinhronizovanje obezbeđuje da su sve najnovije promene trenutno otpremljene, omogućavajući drugim autorima u deljenoj beležnici da odmah vide sve ove promene.

Da biste ručno sinhronizovali beležnicu:

  1. Na bilo kojoj stranici dodirnite ikonu hvataljke pored stavke Nedavne beleške u gornjem levom uglu.

  2. U sivom oknu koje se pojavljuje sa leve strane dodirnite i zadržite ime beležnice koju želite da sinhronizujete. Kada izaberete beležnicu, ona će biti uokvirena podebljanom ivicom i pojaviće se oznaka potvrde.

  3. Na traci aplikacija koja se pojavljuje u dnu ekrana dodirnite dugme Sinhronizuj.

Ručno sinhronizovanje beležnica neće prekinuti ni zaustaviti periodično automatsko i trenutno sinhronizovanje beležnica u programu OneNote.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×