Besplatno pozovite ljude u Teams

Besplatno pozovite ljude u Teams

Dovedite saigrača u Besplatni Teams org. Sada u okviru besplatan timovi možete odabrati da pozovete direktno sa Microsoft naloga ili da pošaljete poziv za pozivanje. 

Pozovite putem Microsoft naloga 

 1. Izaberite stavku Ćaskajte Dugme „Otvori ćaskanje“ ili timove Dugme „Teams“ na levoj strani aplikacije, a zatim izaberite stavku Pozovi osobe.

 2. Izaberite stavku Pozovite kontakte da biste odabrali sa liste kontakata e-pošte ili izaberite stavku Pozovi putem e-pošte da biste ručno uneli koga želite da dobijete pozivnicu. (Ako odaberete e-poštom, otkucajte e-poruke i imena osoba koje želite da dodate u organizaciju. (Izaberite stavku Dodaj još ako imate više osoba koje želite da dodate.)

  Napomena: Po podrazumevanoj vrednosti, administratori i članovi mogu da dodaju nove članove u Besplatni Teams. Administratori takođe mogu da ograniče sposobnost članova da dodaju nove članove.

  Dijalog "pozivanje osoba"
 3. Izaberite stavku Pošalji pozivnice da biste svakoj osobi slali poziv e-poštom za pridruživanje org.

  Napomena: Ako poziv ne proрe, pokušajte da ga ponovo pošaljete. Čak i ako ta osoba dobije više pozivnica, može se samo jednom pridružiti.

 4. Kada se pridružite Besplatni Teams org, dodajte ih određenom timu koji ste kreirali.

Ili pošaljite nekoj osobi koju šalje poziv 

 1. Izaberite stavku Pozovi osobe na dnu spiska ili ćaskanje timova i odaberite stavku Kopiraj povezivanje.

 2. Deljenje ove veze putem e-pošte, teksta ili bilo koje aplikacije koju odaberete.

  Napomena: Mogućnost pozivanja drugih osoba putem linka može da onemogući osoba koja je kreirala org. Da biste ga omogućili, osoba sa privilegijama administratora će morati da ode u Upravljanje organizacijom org u odeljku profil > Upravljanje odeljkom povezivanja.

 3. Kada neko zatraži da se pridruži vezi sa pozivanjem, moći ćete da odobrite ili poreknete sve zahteve tako što ćete izabrati stavku Pozovi osobe > na kartici čekanje na pozive .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×