Pređi na glavni sadržaj
Bezbednije saradnju sa dobavljačima

Bezbednije saradnju sa dobavljačima

Ciljevi prodaje znači da se zalihe mogu nesmetano pomerati, što zahteva otvorenu komunikaciju i saradnju nagore i nadole u lancu snabdevanja. Potreban vam je lagan i jednostavan način da biste razmotrili inventare, prognoze i potencijalne rizike. Pored toga, trebalo bi da prikupljate povratne informacije, kako interno i spoljno, kao i da delite poslednje ponude i distribuirate izlazne porudžbine sa centralne lokacije.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte otvorenu komunikaciju sa Microsoft timovima. Možete da prošetite kroz predviđanja pomoću dobavljača pomoću video ili audio konferencija. Koristite ćaskanje da biste obezbedili da dobavljači imaju neophodne komponente, delove i spremnost usluge da bi vam pomogle da dostignete ciljeve prodaje i identifikujete sve probleme za koje treba da znate. 

Kada se nanapoziva novi proizvodi, možete da ga traћite i prikupljate ponude u sistemu SharePoint. Povežite određeni predložak tendera za dobavljače sa bibliotekom dokumenata. lokacijom na SharePoint lokaciji na kojoj možete da kreirate, skladištite, ažurirate i upravljate datotekama sa drugim osobama unutar ili izvan organizacije. Delite ovaj predložak sa dobavljačima da biste prikupili ponude na jednom centralnom mestu.

Kada budete spremni da započnete porudžbinu, možete ga bezbedno deliti direktno iz sistema SharePoint. Dodavanje izlazne porudžbine i primenljivih specifikacija, NDAs-ovih i dokumenata sa ugovorom kako biste se uverili da dobavljač ima sve potrebno za obradu porudžbine.

Istaknute stavke

  • Prođite kroz kupovna predviđanja sa dobavljačima "licem u lice".

  • Prikupite ponude sa više dobavljača na jednoj lokaciji.

  • Brzo i bezbedno pošaljite izlazne porudžbine.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×