Pređi na glavni sadržaj

Bezbednosna obaveštenja se pojavljuju tokom prezentacije

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Može da nervira ako se bezbednosna obaveštenja pojavljuju kada otvorite prezentaciju ili kliknete na određeni sadržaj u prezentaciji. Ova obaveštenja, iz Microsoft PowerPoint centra za pouzdanost, obično znači da prezentacija sadrži sadržaj koji možda nije bezbedan (na primer, izvršnu datoteku ili makro ).

Učinite da gledaoci ne vide bezbednosna obaveštenja

Koristite prikaz za izlagača u programu PowerPoint da biste sprečili pojavljivanje bezbednosnih upozorenja gde će ih gledaoci videti. Potvrdite da je računar koji radi pod PowerPoint prezentacijom povezan sa drugim monitorom koji gledaoci mogu da vide.

  1. Na kartici Projekcija slajdova , u grupi posmatrači potvrdite izbor u polju za potvrdu koristi prikaz za izlagača.

  2. Na listi monitorka izaberite monitor koji želite da gledaoci gledaju. Primarni monitor upućuje na računar na kojem pokrećete PowerPoint prezentaciju i druge povezane monitore

Napomena:  Možda ćete morati da podesite postavke za prikaz i nadgledanje. U Windows kontrolnoj tablikoristite dijalog Postavke ekrana . Kliknite na ikonu monitora za monitor koji će gledaoci prikazati, potvrdite izbor u polju za potvrdu Proširi moju Windows radnu površinu na ovaj monitor , a zatim kliknite na dugme u redu.

  1. Na kartici Projekcija slajdova , u grupi Pokretanje projekcije slajdova izaberite stavku od početka ili od trenutnog slajda.

Sprečavanje bezbednosnih upozorenja pre prezentacije

Sprečite da centar za pouzdanost programa PowerPoint prekine vašu prezentaciju tako što ćete unapred pomerati datoteku na pouzdanu lokaciju na računaru. Da biste pronašli ili podesili pouzdanu lokaciju, uradite sledeće:

  1. U programu PowerPoint izaberite karticu datoteka , a zatim kliknite na dugme Opcije.

  2. U dijalogu PowerPoint opcije izaberite stavku Centar za pouzdanost, a zatim izaberite stavku Postavke centra za pouzdanost.

U dijalogu Centar za pouzdanost izaberite stavku pouzdane lokacije. Lista u okviru " pouzdane lokacije " uključuje fascikle koje su već podešene kao pouzdane lokacije.

  1. Ako lista ne uključujući željenu lokaciju, kliknite na dugme Dodaj novu lokaciju i potražite željenu fasciklu, a zatim kliknite na dugme u redu.

Više informacija potražite u članku Dodavanje, uklanjanje ili izmena pouzdane lokacije za datoteke.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×