Brže dovožati proizvode na tržište sa povezanom radnom snagom

Brže dovožati proizvode na tržište sa povezanom radnom snagom

Zaposleni često imaju sjajne ideje o poboljšanju procesa i proizvoda, ali nemojte uvek imati dobar način da prenesete te ideje pomoću upravljanja starijim nivoom. Potreban vam je način da sastavite dragocen pristup radnicima i poboljšate procese i proizvodnju.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte Yammer grupu gde zaposleni mogu da komuniciraju sa novim idejama da bi poboljšali proizvode i procese pomoću inženjera, poslanika prodaje i rukovodioca. Čitava radna snaga može da knjiži, deli i komentariše druge ideje i postane angažovanija sa kompanijom.

Organizacije sa globalnim kancelarijama se sada lako povezuju i rade kroz geografije. Koristite funkciju prevođenja poruke Yammer da biste poboljšali deljenje komunikacija i ideja bez obzira na jezik i lokalni standard.

Sprovodite ankete da biste dobili unos za nove funkcije proizvoda ili ispravke procesa. Objavite rezultate i delite nedavne vesti i predstojeće diskusije u kojima zaposleni mogu da se uključe.

Istaknute stavke

  • Angažujete celu radnu snagu da biste poboljšali proizvode.

  • Sarađuju na funkcijama proizvoda, ispravkama i još toga.

  • Komunikacija širom regiona, nacionalnih i međunarodnih granica.

Saznajte više

Yammer prevod

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×