Brže kreiranje pobedničkog RFPs

Brže kreiranje pobedničkog RFPs

Pošto su očekivanja kvota u usponu u našem digitalnom svetu, stručnjaci za prodaju se očekuju da se brže pomeraju i zatvore ugovore. Morate da radite zajedno da biste prikupili informacije i brzo kreirali tačne i personalizovane RFPs.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pre nego što kreirate novi RFP nacrt, pronađite prethodne radne verzije sa uslugom Delve. On nalazi relevantan sadržaj iz oba sopstvena dokumenta i na kojima vaši saradnici rade. 

Zatim unesite unos u radnu verziju u realnom vremenu sa Microsoft timovima. Koristite ćaskanje i audio ili video poziv da biste odmah dobili odgovore od drugih profesionalaca prodaje. Koristite @mentions da biste dobili unos od saradnika koji su upoznati sa vašim klijentom i da im koristite stručnost da prilagodite RFP. 

Uskladištite RFPs na kartici datoteke u timovima tako da svi mogu da im pristupe. Dodajte planer na dodatnoj kartici da biste pratili status RFPs-a, uključujući na koga su poslati, ko je odgovorio i dodeljujete zadatke ako je potreban dodatni posao.

Istaknute stavke

  • Razvijajte rad drugih drugih umesto da počnete od početka.

  • Koristite struиnost ljudi da biste RFP napravili agresivniji.

  • Praćenje RFP zahteva i odgovora i određivanje prioriteta krajnjeg roka dospeća.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×