Brisanje stranice u programu OneNote za Veb

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Budite jedan korak ispred svih uz Microsoft 365 i izdvojte vreme za stvari koje su vam najvažnije.

Nabavite Microsoft 365

Stranice iz Beležnica možete da uklonite pomoću OneNote za veb sa željenim pregledačem na PC, Mac ili tablet računaru.

Stranice će otići u odeljak izbrisane beleške ako treba da ih kasnije vratite. 

Oprez: 

  • Za razliku od OneNote aplikacija za koje se puni prikaz, gde možete da koristite kombinaciju tastera CTRL + Z (Windows) ili ⌘ + Z (Mac) da biste opozvali poslednje radnje za vraćanje brisanja stranica, brisanja stranica u OneNote za veb je trenutna i ne može da se poništi.

  • CeduDa biste vratili ili trajno izbrisali stranicu u OneNote za veb, idite na karticu prikaz, a zatim izaberite stavku izbrisane beleške.  Kliknite desnim tasterom miša na ime stranice da biste vratili ili trajno izbrisali belešku.  Trajno brisanje beleške nije moguće opozvati. 

  1. U OneNote za veb iz željenog pregledača idite na odeljak koji sadrži stranicu ili podstranicu koju želite da izbrišete.

  2. Uradite sledeće:

    • Sa PC ili Mac računara, kliknite desnim tasterom miša na (PC) ili izaberite stavku Klikni (Mac) ime stranice, a zatim izaberite stavku Izbriši stranicu.

    • Sa uređaja sa omogućenim dodirom (kao što je iPad ili drugi tablet), pritisnite i držite ime stranice dok ne vidite oznaku potvrde pored stranice. Na dnu dodirnite ikonu za otpatke.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×