Brzo i bezbedno služite kupce sa sprata prodaje

Brzo i bezbedno služite kupce sa sprata prodaje

Zaposleni treba da se fokusiraju na pružanje velike usluge klijentu, a ne da se pokreću sa inventarom ili pronađu nekoga da odgovori na pitanje. Morate da olakšavate zaposlenima da završe prodaju, proveravaju deonice i odgovore na kupce direktno sa sprata prodaje.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Pošaljite korisnicima sjajan doživljaj tako što ćete omoжi prodaju pomoću Windows uređaja. Dovršite porudžbine i proverite deonice bez fizičkog proveravanja zaliha ili borbe sa usko grlo na kasi blagajne. 

Windows 10 uređaji sadrže bezbednost i integraciju sa Microsoft 365, tako da možete da budete sigurni da su mobilne interakcije produktivne i bezbedne. 

Uz Microsoft timove zaposleni mogu odmah da se povežu sa menadžerima prodaje i saradnicima kako bi direktno odgovorili na pitanja klijenata. One mogu da pristupe dokumentima odobrenim od korisnika za rešavanje problema i deljenje sa klijentima u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Kompletne porudžbine kupaca direktno sa uređaja.

  • Odgovaranje na pitanja klijenata direktno sa sprata prodaje.

  • Pristupačnije zaposlenima da biste lakše pomogli kupcima.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×