Brzo nabavite obavešteno drugo mišljenje za pacijenta

Brzo nabavite obavešteno drugo mišljenje za pacijenta

Obezbeđivanje izvodljivog drugog mišljenja je uključen i osetljiv. Treba da pristupite zapisima pacijenata, inicijalnoj dijagnostici, nedavni rezultati testa, a zatim da radite sa kolegama da biste dobili dragocen, vremenski osetljiv unos. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pristupite sličnim specijalistima iz vaše privatne Yammer mreže radi uticaja na prethodna iskustva i unos za formiranje drugog mišljenja. 

Svim kolegama Dajte kompletnu sliku tako što ćete deliti karton sa pacijentom ili detaljnije detalje iz usluge OneDrive. Možete kontrolisati i promeniti nivo dozvola za svoje kolege i dokumente koje delite u bilo kom trenutku. 

Koristite funkciju CALL i video zapisa u Microsoft timovima da biste sarađivali i dovršili dijagnozu. Uzmite privatne beleške ili dodajte deljene beleške u OneDrive beležnicu u timovima radi lakog praćenja i istorije procene, kao i deljenje dokumentacije između svih zainteresovanih strana.

Istaknute stavke

  • Bezbedno delite izaberite stavke datoteke sa saradnicima za istoriju pacijenata i pozadinu.

  • Razgovarajte sa specijalistima po odeljenjima i podelite poslednje preporuke.

  • Radite sa stvarnim vremenom da biste dovršili zvaničnu dijagnozu.

Saznajte više

Microsoft 365 i zdravstvena

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×