Brzo rešavanje problema sa snabdevanjem

Brzo rešavanje problema sa snabdevanjem

Nestašica snabdevanja može da naudi poslovnim i klijentima. Potreban vam je način da identifikujete te nestašice i radite u zavisnosti od ugovora i obaveze sa ugovorom sa partnerima za snabdevanje da biste brzo rešili probleme.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kada predviđate manjak snabdevanja, brzo pronađete izvor i Power BI. Power BI koristi softverske usluge, aplikacije i konektore za pretvaranje podataka iz više izvora u jasne vizuelni uvid. Koristite Power BI kontrolnu tablu da biste identifikovali koje zalihe imaju nisko na zalihama i pogledajte gde treba da se pripremi za alternativna rešenja.

Kada identifikujete izvor manjka, koristite Microsoft timove za organizovanje tima radi rešavanja problema. Kreirajte kanal za interne timove i pozovite nove dobavljače. Koristite ćaskanje i audio ili video pozive da biste ubrzali nove dobavljače uz obaveze, ugovore i rasporede.

Delite dokumentaciju u razgovoru u vezi sa detaljima rešenja, uključujući specifikacije, zahteve i ugovore, tako da vaš dobavljač ima informacije koje su im potrebne da bi se brzo kretali.

Istaknute stavke

  • Brzo pronađite i rešite nestašice snabdevanja.

  • Radite zajedno da biste kreirali plan snabdevanja sa timom i novim dobavljačima.

  • Delite i ažurirajte dokumente tako da svi imaju najnovije informacije.

Saznajte više

Dobro došli u Microsoft Teams

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×