Brzo uradite Prijemno sanduče sa Outlook mobilnim uređajima

Brzo uradite Prijemno sanduče sa Outlook mobilnim uređajima

Ponedeljak je ujutru, a vi ste na sastanku između sastanaka sa samo nekoliko minuta. Otvarate prijemno poštansko sanduče da biste pronašli 50 e-poruke koji se nalaze od hitnih zahteva za kupce radi fakturisanja odobravanja. Outlook vam pomaže da se fokusirate na ono što je najvažnije sa alatkama za brzu i efikasnu organizaciju e-pošte.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Outlook pomaže da vaše prijemno sanduče ostane onako kako želite. E-poruke koje će vam se verovatno najvažnije nalaziti u fokusiranom prijemnom poštanskom sandučetu, dok su drugi kao što su bilteni i oglasi samo kartica u drugom prijemnom poštanskom sandučetu.

Outlook može da vam dozvoli da brzo odložite e-poruke za koje želite da ih uradite u drugom trenutku. Jednostavno podesite radnje brzog prevlačenja da biste planirali da se ponovo pojave u prijemnom poštanskom sandučetu kada vam to bude odgovaralo – danas, sutra ili sledeće sedmice. Možete i da odaberete opcije za brisanje, arhiviranje, obeležavanje zastavice/poništavanje zastavice, obeležavanje čitanja/nepročitanih ili premeštanje e-poruka po potrebi.

Da biste bili sigurni da će e-poruke sa važnim stavkama radnje biti primetne, možete da koristite @mentions. Kucanje @ simbolom, a zatim ime kokolege automatski ističe njihovo ime u telu poruke i dodaje ih u liniju e-pošte. Plus, kada prime e-poštu, ove poruke će biti istaknute za primaoca, tako da znaju da zahteva radnju. Da biste još lakše učinili uprije za trajage, možete da filtrirate poruke tako da se samo one e-poruke koje @mention pojavljuju – ili jednostavno potražite e-poruke koje @mention.

Istaknute stavke

  • Sortirajte poruke sa fokusiranim prijemnim poštanskim sandučetom da biste bili iznad onoga što je najvažnije.

  • Zakazujte e-poruke za praćenje i neka se ponovo pojave u prijemnom poštanskom sandučetu u vreme koje izaberete.

  • Podesite opcije brzog prevlačenja da biste brzo izbrisali, arhivirati, označili zastavici, označili čitanje/nepročitali ili premeštali e-poruke.

  • Koristite @mentions da biste filtrirali ili tražili e-poruke koje su najvažnije za odgovor.

Saznajte više 

 Outlook za iOS i Android

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×